СУЧАСНІ ШЛАГБАУМИ ВІД ВИРОБНИКА

Стрімкий розвиток технологій поступово веде до того, що ручна праця замінюється спеціалізованим обладнанням. Автоматизація багатьох процесів дозволяє виконувати їх під контролем людини або без неї набагато швидше та ефективніше. Один із прикладів – платне паркування, оснащене розумною технікою. Крім терміналів оплати та стійок в'їзду/виїзду використовуються й автоматичні шлагбауми. Контрольно-пропускні системи представлені на ринку у широкій різноманітності. Найчастіше найпрактичніше рішення – це купити шлагбаум CAME італійського виробництва, оскільки саме ця європейська країна відома в Україні якісними системами автоматизації за доступними цінами. В асортименті заводу представлені як базові моделі з мінімумом опцій, так і дорожче обладнання з удосконаленими технічними властивостями.

замовити пропускне обладнання від виробника

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

сучасні автоматичні шлагбауми Саме - Італія

ЩО ТАКЕ АВТОМАТИЧНИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПАРКІНГУ І ДЛЯ ЧОГО ВІН ПОТРІБНИЙ?

Електричне обладнання використовується обмеження вільного проїзду територію масової стоянки транспорту. Шлагбауми для паркування мають загальну конструкцію, яка складається із стійки із силовим механізмом та стріли довжиною до 12 м. Вибір розміру планки ґрунтується безпосередньо на параметрах проїзду. Крім цього, потрібно врахувати інтенсивність роботи обладнання виходячи з добового обсягу автотрафіку. Електричний шлагбаум керується дистанційно за допомогою зчитувачів, датчиків, карток або брелоків. Для стріли зазвичай використовується алюміній із високою антикорозійною стійкістю. Для невеликих проїздів застосовується планка 2,5-3 м, для середніх – 3,5-4 м, для великих – 6-12 м і навіть два синхронізовані пристрої, розташовані навпроти. Якщо говорити про форму, то стріла може бути прямокутною або округлою. Друга призначена для об'єктів із вітровим навантаженням. У приміщенні з обмеженням висотою може використовуватися складна планка. Для безпечної роботи в темний час доби застосовуються світловідбиваючі наклейки або світлодіоди. Можуть встановлюватися і фотоелементи для виявлення перешкод.

якісні пропусні шлагбауми від італійського виробника з монтажем

системи пропускного обладнання під замовлення з паркоматами

ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ АВТОМАТИЧНИХ ШЛАГБАУМІВ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ ВІД CAME?

Італійський завод випускає спеціалізоване обладнання широкого спектра завдань. Автоматичні механізми призначаються для встановлення на приватних територіях, житлових об'єктах, громадських стоянках та платних парковках. У каталозі виробника представлені такі лінійки контрольно-пропускних систем як Gard, Gard4, Gard8 і Gard12, де цифра означає довжину стріли. Це надійні, функціональні та довговічні рішення, адаптовані під експлуатаційні умови та місцевий клімат. Устаткування оснащене захистом від пошкодження у вигляді системи виявлення перешкод та негайної зупинки руху. Серед основних функцій представлено автоматичне закривання, «присутність оператора», регулювання швидкості підйому стріли, можливість синхронізації, легке програмування контролю. Пропускні системи FAAC: https://vorota24.com.ua/ua/shlagbaumy-faac/ призначаються для проїздів шириною 2,5-12 м. Деякі моделі здатні виконувати близько 10 млн. робочих циклів. Також виробник випустив лімітовану лінійку Ukrainian Edition з оригінальним жовто-блакитним забарвленням. Конструкції випускаються зі стрілою різної форми і в залежності від моделі можуть у стандарті або додатково комплектуватися світлодіодним підсвічуванням. Вироби цієї серії легко інтегруються у систему платного паркування.

особливості паркоматів з Європи - сучасні шлагбауми на пульті

якісні шлагбауми на пульті - монтаж Київ, Дніпро, Львів

ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ ШЛАГБАУМУ CAME GARD 6000

Представлена ​​контрольно-пропускна система розрахована на проїзди до 6,5 м. У комплекті до моделі йде тумба, стріла з алюмінію прямокутної форми, накладки з гуми на неї, опора та наклейки світловідбивні в кількості 24 шт. Шлагбаум на пульті CAME GARD 6000 чудово підходить для масових проїздів, таких як платне паркування. Система з низьковольтним електроживленням не потребує дорогого обслуговування. Додатково вона може бути оснащена резервними акумуляторами. Корпус моделі виготовлений з анодованої сталі, яка забарвлюється порошковим складом кольору RAL 2004. Також є модифікація з нержавіючої сталі. Блок управління оснащений такими функціями як регулювання швидкості, виявлення перешкод, зміна руху стріли, підключення фотоелементів. Радіобрелоки програмуються самостійно. CAME GARD 6000 розрахований на інтенсивну експлуатацію, а швидкість роботи складає 2-8 сек.

швидкісні шлагбауми від Італійського виробника - замовити монтаж

автоматичні шлагбауми для будинку чи приватної парковки

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ І МОНТАЖ ШЛАГБАУМУ З АВТОМАТИЧНИМ УПРАВЛІННЯМ?

Усі види обладнання можуть бути встановлені фахівцями заводу-виробника. «ВОРОТА 24 Харків» пропонує монтажні послуги за найвигіднішими цінами. Також в асортименті торгово-виробничої компанії представлені шлагбауми gant та інших відомих зарубіжних заводів. Таким чином, підібрати рішення можна відповідно до будь-яких вимог та персональних бюджетів. Якщо ви хочете, щоб на електронний шлагбаум ціна була знижена, зверніться до виставкового салону на Тобольській, 42. Ми також готові провести повноцінну консультацію у зручний для вас час: +380504412175, +380676937077.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ