промислові ворота - автоматичні системи для заводу

Різні підприємства та установи потребують нових сучасних рішень, які могли б спростити процес доступу до приміщення. Це може бути склад, виробничий цех, камера зберігання та багато іншого. Зазвичай у разі використовують не класичну підйомну систему, а великогабаритну, призначену до роботи у промислових умовах. Звідси у користувачів виникає потреба у спеціальному обладнанні, так як з його допомогою процес управління стулки буде легшим і швидшим, ніж здійснювати підняття вручну. Для цього різними брендами виготовляється автоматика для секційних воріт промислового типу. Такі функціональні пристрої апріорі мають більший запас потужності, міцності та інтенсивності, ніж вироби, призначені для промислового побутового використання. Продукція свідомо розрахована на важкі умови експлуатації за різних температурних режимів та шкідливого навколишнього середовища. Однак вибрати таку модель правильно – це важче, ніж здається.

промислові автоматичні ворота від виробника

ЦЕ БУДЕ ЦІКАВО

як обрати якісні автоматичні ворота на завод, до цеху

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ НА СКЛАД: НАВІЩО НЕОБХІДНО ВСТАНОВЛЮВАТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ПРИВІД НА В'ЇЗДНУ СИСТЕМУ ПРОМИСЛОВОГО ТИПУ?

Сучасний бізнес потребує більш функціональних та довговічних рішень. Ручне керування великою в'їзною системою створює низку труднощів. По-перше, це займає такий цінний ресурс як час. По-друге, при керуванні конструкцією вручну збільшується ризик пошкоджень, при неакуратному використанні. Це фактор, якого можна уникнути, якщо автоматика для підйомних воріт вибрано та встановлено правильно. Спеціальне обладнання візьме на себе завдання щодо розподілу навантаження, тиску та плавного пересування полотна. Також сучасні моделі оснащені в стандарті цілим рядом захисних механізмів: системи від поломки пружин, від розриву троса, берегові планки, сигнальні лампи та багато іншого. Крім того, деякі моделі здатні зберігати свою стабільну роботу за дуже низьких або навпаки високих температур. І все це за допомогою обраного вами способу дистанційного керування. Наприклад, найпоширенішим і класичнішим є пульт ДК. Єдиним критерієм є підбір електричного приводу під ваші індивідуальні критерії. Тоді не тільки він служитиме довго і надійно, а й підйомна секційна система може працювати довше.

автоматика для промислових воріт - як обрати

обираємо сучасні автоматичні ворота на завод

ЯКА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ НА ЗАВОД КОРИСТУЄТЬСЯ ПОПИТОМ: ДІЗНАЄМОСЯ ДУМКУ ФАХІВЦІВ ПРО ТОП-5 МОДЕЛЕЙ З ІТАЛІЇ

Насамперед рекомендуємо звернути увагу на пристрій FAAC 540X BPR. Автоматика має інтенсивність 40%, а також призначена для секційних промислових конструкцій, де площа полотна не перевищує 25 кв. м. Напруга у цій серії становить 230 В, а потужність – 800 Вт. Крутний момент 50 Нм, а ступінь захисту від попадання пилу та вологи IP 54. Модель працює у наступному температурному діапазоні: від -25 до +55 градусів.

Також великий попит має електричний привід для промислових секційних систем CAME C-BXE. Пристрій призначений для конструкцій з наступними параметрами: максимальна висота 5,5 метра, а площа – 22 м. кв. Інтенсивність приводу становить 50%, тягове зусилля 600 Н, а швидкість руху – 100 мм/с. Також у цій серії потужність струму становить 150 Вт. Відмінна риса: можливість запам'ятовування до 200 користувачів з окремими пультами дистанційного керування.

Автоматика на ворота CAME C-BXEK посилена. Виріб призначений для промислових секційних конструкцій із площею до 25 кв. м. Устаткування виготовлене в Італії та має клас захисту від вологи та пилу IP 54. Інтенсивність у даній серії становить 30%. Швидкість обертів за хвилину 21,5, а момент, що крутить, – 120 Нм. Напруга живлення 230 В, при потужності 750 Вт. Діапазон робочих температур становить від -20 до +55 градусів.

дизайнерскі автоматичні ворота на завод

Від компанії NICE (Італія) вам сподобається автоматика SOON. Пристрій підходить для промислових секційних воріт площею до 15 кв. м. і висотою до 5 м. Потужність моделі 350 Вт, а напруга живлення – 230 В. Швидкість у цій серії 30 обертів на хвилину. Крутний момент 50 Нм, а клас захисту – IP 44. Діапазон робочих температур: від – 20 до +50 градусів. Обладнання здійснює до 20 циклів на годину.

Крім того, італійський виробник NICE представив на ринок автоматику для промислових секційних систем SUMO. Ця модель призначена для конструкцій площею від 10 до 25 кв. м. (SU2000V) та від 15 до 35 кв. м. (SU2000/SU2010). Вона універсальна, зокрема підходить для вологих приміщень. Потужність тут становить 500 Вт, а струм 13,0 А, що споживається. Висота стулки може бути до 5-6 метрів. Крутячий момент 82-120 Нм. Клас захисту, залежно від моделі, IP 44 і IP 54. Ця модель здатна здійснювати до 30 циклів на годину. Діапазон робочих температур: від 20 до +50 градусів. Подивитися наше портфоліо можна за посиланням: https://vorota24.com.ua/photoalbums

цехові підйомні ворота від польского виробника - фото і ціна

як обрати дизайн промислових воріт - фото

СУЧАСНИЙ НАДІЙНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВОРІТ ПРОМИСЛОВИХ: ДЕ ЗАМОВИТИ ЯКІСНЕ ОБЛАДНАННЯ В ЦЕХ

В асортименті нашої торгово-виробничої мережі представлено багато моделей, створених для підприємств. У нас можна придбати автоматику для промислових підйомних систем за найвигіднішими цінами. Наша мережа салонів є офіційним партнером провідних європейських брендів, що дозволяє нам пропонувати знижки на оригінальну та сертифіковану продукцію з Італії, Польщі, Чехії та інше. Якщо вам потрібна допомога кваліфікованого менеджера, то зверніться до шоу-руму «ВОРОТА 24 Одеса». Наші фахівці запропонують актуальні для вас варіанти, організують швидку доставку виробів та монтаж. Офіс в Одесі знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А. Крім того, відвідувачі салону мають змогу отримати персональну знижку. У нас представлена якісна промислова автоматика для воріт, ціна якої повністю відповідає функціоналу. Отримати консультацію можна як у шоу-румі, так і за телефонами: +38 (067) 693-70-77 и +38 (050) 441-21-75.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН