skladnye-ulichnye-ograzhdeniya-vorota-avtomaticheskie

Який ви бачите ідеальну в'їзну систему, яка захищає ділянку? Напевно, вона має виконувати не лише свою основну функцію, а й задовольняти естетичні потреби. Однак, деякі заміські ділянки потребують додаткової вимоги – економія простору. Великою популярністю користуються складні ворота в Одесі та інших великих містах, районних центрах. Це пов'язано зі зростанням цінності земельних територій та обмеженою кількістю пропозицій на ринку. Не всі ділянки дозволяють раціонально розмістити бажані власником будинку об'єкти: сад, басейн, оранжерея, дитячий майданчик та інше. Тому доводиться відмовлятися від масивних розстібних систем, віддаючи перевагу функціональним і компактним складним конфігураціям. Хоча ворота, що складаються, встановлюються не завжди в якості необхідності. Таке рішення часто приймається, як данина моді, бажання раціонально розпорядитися територій або просто є справою смаку.

 

ustanovka v'ezdnyih vorot skladnogo tipa-goroda-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

Читайте також:

 

skladnyie vorota-sdvizhnyie vorota tipa knizhka

ВИБИРАЄМО ЧУДОВІ В'ЇЗДНІ ВОРОТА ДЛЯ ОГОРОЖІ ЗАЇЗДУ: КОНСТРУКТИВНІ ПЕРЕВАГИ СКЛАДНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ПРИВАТНОЇ САДИБИ

Універсальність. Може виготовлятися як одностулковою, так і двостулковою. Легко керується вручну або автоматично за допомогою електричного приводу. Складається із двох або більше секцій, завдяки чому здатна загрожувати великі заїзди, у тому числі на промислових об'єктах.

Довговічність. Така система є досить міцною та зносостійкою, оскільки виготовляється з матеріалів класу «преміум». Зазвичай для цього використовують сталь, профнастил, металеві профілі. Часто має низьку парусність та придатна до використання у регіонах з вологим кліматом, оскільки має захист від корозії. Для цього застосовують спеціальне цинкове покриття, що запобігає окисленню полотна та появи іржі.

вуличні ворота від виробника - фото

Компактність. Секції мають однакову висоту та ширину (на розсуд замовника), завдяки чому в процесі відкриття стикаються один з одним, формуючи гармошку. Вони займають мінімум території, а зону, що звільнилася, можна визначити під ландшафтний дизайн, розширення паркування та інше.

Ергономічність. При цьому, звичайне виготовлення воріт у двір такого типу дозволяє зробити їх ціну конкурентно низькою. В'їзна система відрізняється доступністю та простотою в обслуговуванні. Імовірність виникнення поломки мінімальна, але все-таки, якщо вона утвориться, вартість ремонтних робіт та заміна деталей низька.

Естетичність. Ці вироби мають широкий модельний ряд на будь-який смак та гаманець. Однак, навіть найпростіша модель, створена з пофарбованих ламелей, матиме цікавий незвичайний вигляд.

izgotovlenie zaborov-zakazat krasivyie zaboryi dlya doma

КОМПАКТНІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА-ГАРМОШКА ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО АРХІТЕКТУРНОГО НАПРЯМКУ

В'їзна система може мати оригінальний зовнішній вигляд, який сподобається замовнику. Можливе як суцільна, так і часткова зашивка секцій. Пропонується додавання орнаментів, фігурних вставок та багато іншого. Конструкція може бути виконана під дерево, створюючи ілюзію, що вона виготовлена із натуральних природних матеріалів. Також можуть застосовуватись опорні стовпи зі сталевого профілю, каменю тощо. Складні ворота можуть мати будь-який відтінок або їх поєднання, обраний з палітри RAL. Додатково виробництва пропонують більше інструментів для оформлення в'їзної групи. Перейшовши за посиланням, ви побачите наш асортимент систем даного типу: https://vorota24.com.ua/products/category/skladnie

 

ustanovka-vorot-zhalyuzi-kiev-sovremennye-otkatnye-avtomaticheskie-kiev

СУЧАСНІ СКЛАДНІ ВУЛИЧНІ ВОРОТА ДЛЯ КОТЕДЖУ: ДЕ ЗНАЙТИ ПОПУЛЯРНУ В'ЇЗДНУ КОНСТРУКЦІЮ?

При пошуку захисної системи вам може знадобитися допомога. У будівельній тематиці багато нюансів та термінології, яких може не знати середньостатистичний покупець. Потрібно додатково враховувати такі фактори, як фундамент, клімат, інтенсивність експлуатації та інше. Торгово-виробничий майданчик «ВОРОТА 24 Одеса» – це об'єднання кваліфікованих фахівців, здатних підібрати відповідну модель під найжорсткіші умови. Також ми допоможемо заощадити, зробивши знижку на продукцію до -5%. Для цього приїжджайте до шоу-руму компанії на вул. Михаїла Грушевського, 15А. При необхідності організуємо швидку доставку та професійний монтаж конструкції. Зателефонуйте за цими номерами, щоб звернутися за консультацією: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ