установка ворот киев - промышленные ворота роллеты для склада киев

В Україні системи типу гармошка ще не набули широкого поширення через багато факторів. На будівельний ринок раніше зайшли секційні моделі від німецьких компаній Hormann, Novoferm, Teckentrup, тому вони найчастіше встановлювалися на виробничих об'єктах. Насправді ж ворота, що складаються, мають значні переваги, якщо порівнювати з аналогами серед промислових виробів. Так, вони є дорожчим варіантом з позиції закупівлі, але в обслуговуванні коштують значно дешевше. Крім того, з ряду причин складні конструкції практично не потребують заміни окремих компонентів. Наприклад, ущільнювачі стулок оновлюються раз на 10 років. До того ж, теплі надійні системи підходять для масштабних отворів від 4000 мм заввишки. І навіть у найгабаритніших розмірах надають високий рівень термоізоляції.

avtomaticheskie-vorota-razdvizhnye-iz-profnastila-v-gorode-dnepr-ustanovka-i-izgotovlenie

Читайте також:

 

ustanovka v'ezdnyih vorot skladnogo tipa-goroda-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ, ЯКІ МАЮТЬ ПРОМИСЛОВІ СКЛАДНІ ВОРОТА

Системи типу книга мають ряд характерних рис, що дозволяють експлуатувати їх у важких виробничих умовах. Складна брама складається з окремих вертикальних секцій, скріплених між собою петлями. При відкритті системи стулки роз'їжджаються в сторони і складаються гармошкою - механізм дії схожий на двері тролейбуса. Самі секції виробляються із сендвіч-панелей 50-60-80 мм завтовшки, що складаються з двох тонких металевих листів 0,5 мм та пінополіуретану. Завдяки тому, що стулки у відкритому положенні збираються книжкою, вони займають мало місця, надаючи більше простору для в'їзду. При цьому ніякої додаткової площі виділяти для встановлення та правильної роботи не потрібно. Завдяки особливій формі стулок у закритому положенні забезпечується хороша герметизація отвору. Зношуються деталей у конструкції практично немає, і це означає, що не потрібно регулярного сервісного обслуговування. Горизонтальний механізм не обмежує висоту проїзду. Також конструкція практично не ушкоджується внаслідок недбалої експлуатації, оскільки завжди відкривається до кінця. Якщо ж говорити про секційні системи: https://vorota24.com.ua/products/category/promyshlennye-ryterna-wisniowski-kruzik-alutech-hormann, то деякі моделі можуть ламатися в нижній частині стулки. Це відбувається через ослаблення торсіонних пружин, коли полотно може мимоволі опускатися.

vorota-dlya-sklada-i-proizvodstva-promyshlennye-odessa

ЧОМУ ВОРОТА-КНИЖКА МАЮТЬ БІЛЬШЕ ПЕРЕВАГ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКАМИ НІЖ СЕКЦІЙНІ АНАЛОГИ?

Стулки, що складаються, дуже зручні для керування навіть в ручному режимі. А при встановленні версії з мотором ворота здатні відчинятися за 11 секунд. Робочий потенціал складаних конструкцій становить близько 1 мільйона циклів, у той час, як секційні можуть запропонувати 25000 відкриттів у стандартній комплектації та 100000 – у покращеній. Це означає, що ворота-гармошка служитимуть мінімум у 10 разів довше за аналоги. Також вони можуть бути встановлені як зовні, так і всередині будівлі. Секційні моделі не пропонують таких варіантів, оскільки їм потрібний простір під стелею для розміщення стулки. Показник теплоізоляції систем, що складаються до 40% вище, ніж у рішеннях з рамною конструкцією.

На сьогодні доступні два варіанти: ворота на ручному керуванні та з мотором. Обидва вони випускаються без торсійних пружин та інших деталей, які можуть зажадати заміни незабаром. Для промислового об'єкта найкраще вибрати систему з двигуном, особливо, якщо механізм буде експлуатуватися інтенсивно. Ворота, що складаються, легко налаштовуються і мають функцію автоматичного закривання з таймером. Для планування обслуговування обслуговування конструкції оснащені лічильником циклів.

установка въездных ворот складного типа-города-Киев, Одесса, Харьков, Днепр

 

ЯКЕ ДОДАТКОВЕ ОБЛАДНАННЯ ПРОПОНУЄТЬСЯ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ НА СКЛАДНІ ВОРОТА?

Доступний для оснащення підвищений захист від злому відповідно до SSF1074 клас 2. Виробник пропонує оснастити віконцями зі склопакетом, заповненим аргоном. Ця опція дозволить ефективно витрачати світловий день та економити електроенергію. Для оформлення представлено 11 стандартних кольорів, включаючи сірий, білий, чорний, сріблястий та графіт. В якості додаткового обладнання пропонуються: радіопульти, кодові клавіатури, аварійний стоп, пост кнопки, перемикач, світлофор, радар, контакт дверей та інші пристрої для поліпшення експлуатаційних характеристик.

вуличні складні ворота для промислових об'єктів

сучасні складні ворота від польського виробника - фото, дизайн на замовлення

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ ДЛЯ СКЛАДУ З ПРОФЕСІЙНИМ МОНТАЖЕМ?

Всі вироби виготовляються індивідуально з урахуванням унікальних особливостей та розмірів отвору. Вони можуть бути доповнені спеціалізованим обладнанням. «ВОРОТА 24 Одеса» виготовляє функціональні та ефективні рішення для виробничих об'єктів. Системи типу гармошка оснащуються та оформляються індивідуально для того, щоб повністю відповідати вимогам замовника. Крім промислових систем виготовляються вуличні та гаражні конструкції, комплексні огорожі, паркани та енергоефективні теплі двері. На всі категорії продукції надається знижка у разі оформлення замовлення у виставковому салоні. В Одесі його можна знайти за адресою: вул. Грушевського, 15-А (офіс А28). Більше інформації про замовлення чи характеристики продукції нададуть консультанти: 0676915464, 0503178519. Крім виготовлення компанія займається встановленням усіх видів конструкцій.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ