razdvizhnyie okna-dveri iz stekla-izgotovlenie-ustanovka

Вхідні групи для різних комерційних та державних будівель зазвичай оснащуються електроприводом для зручності керування. Автоматичні розсувні двері з автоматикою FAAC чудово підходять для офісів, готелів, торгових центрів, медичних закладів та інших об'єктів. Зовнішні системи оформлюються приводами, які встановлюються на перемичку отвору. Управління відбувається із кнопкових панелей. Доступні також різноманітні аксесуари безпеки та можливість встановлення необхідних режимів. Компанія розробляє комплекти для автоматизації одно- та двостулкових дверей розсувного типу. Продукція FAAC сьогодні доступна у 80 країнах світу, зокрема в Україні. Цього вдалося досягти завдяки преміальній якості та безперебійній роботі навіть у найважчих умовах.

izgotovlenie steklyannyih dverey-ustanovka-kiev-harkov-odessa-dnepr

Читайте також:

автоматичні рухові двері для приватних будинків та підприємств

НАВІЩО АВТОМАТИЗУВАТИ ДВЕРІ ВХІДНІ СКЛЯНІ ДЛЯ МАГАЗИНІВ?

Італійський бренд FAAC запроваджує інноваційні технології у виробництво технічних продуктів. Наприклад, енергозберігаючі компоненти Energy Saving здатні розпізнавати напрямок руху людини. Також вони оптимізують час відкриття/закриття. Таким чином, пристрій здатний заощадити електроенергію. Іншою корисною складовою системи контролю стулок є плати управління SAFEZONE, завдяки яким можна встановлювати обладнання нового покоління FAAC і оновлювати попередні моделі до відповідності сучасним стандартам. Програматор SDK EVO дозволяє легко та комфортно змінювати налаштування. Він також відображає на екрані помилки і вважає робочі цикли.

 

kupit dveri dlya magazina iz stekla-sovremennyie sdvizhnyie sistemyi

Системи та пристрої GREENTECH – це поєднання найновіших електронних плат, інноваційних механізмів та енергоефективних рішень. Це, зокрема, джерела живлення імпульсного типу та технології зменшення часу відкриття/закриття. Також сюди відносяться плати контролю за підтримкою режиму очікування. Ці інноваційні рішення дозволяють суттєво знизити витрати на енергоресурси та дбайливо ставитися до навколишнього середовища. У цьому експлуатаційні характеристики автоматики FAAC не знижуються.

Крім електроприводів для вхідних конструкцій виробник розробляє пристрої для контролю відкатних воріт: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-uzhgorod/. Вартість італійської автоматики стартує від 320 євро. Пристрої відрізняються між собою потужністю та здатні ефективно контролювати стулки вагою до 2000 кг.

razdvizhnyie steklyannyie dveri dlya magazina-vyistavochnogo tsenta-sportzala

ПЕРЕВАГИ АВТОМАТИЗОВАНИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ЛІКАРЕНЬ АБО ПОЛІКЛІНІК

Електричні вхідні групи представлені різних конфігураціях, що дозволяє підібрати оптимальне рішення для будь-якого об'єкта. Багаторівневий контроль виробничого процесу дозволяє провести комп'ютеризований аналіз та десятки тестів для визначення функціональності, безпеки та довговічності кожного механізму. Для виготовлення автоматики використовуються унікальні технології, які регулярно вдосконалюються. Електропривод, встановлений на розсувну конструкцію, перетворює її на самовідкривається. Це ефективне рішення підвищує експлуатаційний комфорт та безпеку, а також економить електроенергію та продовжує робочий ресурс. Надійність виробів гарантується старанним підбором матеріалів та перевіркою на кожному етапі виробництва.

kupit krasivyie dveri iz stekla-avtomaticheskie ulichnyie dveri

РІЗНОВИДИ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ, ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ВСТАНОВЛЕНІ НА РУХОВІ ДВЕРІ ЗОВНІШНІ

Автоматика FAAC A1000 здатна задовольнити найсуворіші вимоги щодо безпеки. Вона має невеликі розміри та відмінно підходить для будь-якого архітектурного середовища. FAAC A1000 розрахована на одностулкові вхідні групи з масою 110 кг або дводверні моделі з вагою 70+70 кг. Інтенсивність використання становить 100%. У стандартну комплектацію входить контроль захисних датчиків та рух із низьким електроспоживанням (можна відключити). Діапазон робочих температур: −20 °C ÷ +55 °C. Модель A1000 складається з таких компонентів як плата управління, профіль, передня кришка, каретки, привід і його деталі. Як додаткові елементи доступні кнопковий пульт, генератори імпульсів, датчики, щітки, напрямні, акумуляторні батареї, пристрій контролю блоку двигуни та позиції стулки та багато іншого. Також можна замовити фотоелементи.

naruzhnyie avtomaticheskie dveri iz stekla-ustanovka pod zakaz-14 dney

Електропривод A1400 AIR – це перша автоматика для розсувних дверей, що відповідає вимогам ринку та має захищати навколишнє середовище. Саме вона оснащується енергозберігаючим пристроєм Energy Saving, що оптимізує час відкриття/закриття системи та різкі перепади температури у приміщенні. Максимальна вага стулки становить: 200 – 2 по 110 кг / 2 по 120 кг – 4 по 60 кг (телескопічна версія) або 250 – 2 по 180 кг (DM). У стандартну комплектацію входить енкодер, контроль захисних датчиків, рух із низьким електроживленням.

Також виробник випускає рішення для розсувних дверей на шляхах евакуації. Для монтажу пропонується широкий асортимент додаткового обладнання, у тому числі різноманітні пристрої для керування дистанційно.

izgotovlenie steklyannyih dverey-ustanovka-kiev-harkov-odessa-dnepr

ДЕ ЗАМОВИТИ АВТОМАТИКУ НА ІТАЛІЙСЬКІ ДВЕРІ З УСТАНОВКОЮ?

Електроприводи на вхідні та в'їзні конструкції пропонуються у багатьох актуальних моделях відповідно до індивідуальних параметрів. «ВОРОТА 24 Київ» пропонує європейську автоматику різної потужності за доступними цінами з можливістю подальшої установки. Вся продукція виробника доступна з гарантованою знижкою для придбання у виставковому офісі на вул. Кирилівська, 69-В. Крім автоматичного управління клієнтам пропонується безліч конструкцій для виробничих та приватних територій, включаючи паркани, відкатні та гаражні ворота, комплексні рішення, енергоефективні двері та ряд додаткових елементів. Для зв'язку з консультантами телефонуйте за номерами: 0676937077, 0504412175.

 

ПИТАННЯ ВІДПОВІДЬ

 

  • Для яких об'єктів є актуальною автоматизація розсувних дверей за допомогою пристроїв італійського бренду FAAC?

Найчастіше електроприводи встановлюються на вході в офіси, медичні установи, готелі, магазини та інші об'єкти з великим потоком людей.

  • Яка автоматика від FAAC найкраще підійде для комерційної будівлі?

Пристрій A1400 AIR вважається найбільш енергоефективним, потужним та безпечним. Одна з технологій Energy Saving здатна оптимізувати час відкриття/закриття стулок, знижуючи витрати.

  • Які елементи входять до базової комплектації електроприводу від FAAC?

Моделі складаються з таких компонентів як плата управління, профіль, передня кришка, каретки, привід і його деталі.

  • Яке додаткове обладнання надається на запит?

Кнопковий пульт, генератори імпульсів, датчики, щітки, напрямні, акумуляторні батареї, пристрій контролю блоку, двигуни та позиції стулки, фотоелементи.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ