автоматика для откатных ворот - Киев, Днепр, Харьков

avtomatika dlya otkatnyih vorot-Kiev, Dnepr, Harkov

Встановлення електроприводу на захисну розсувну конструкцію – це одна з найпопулярніших послуг. Автоматизація в'їзної системи забезпечує збереження механізму протягом тривалого терміну. Крім того, відчути переваги використання електроприводу можна під час негоди та снігопадів, коли керування конструкцією здійснюється на певній дистанції або навіть віддалено прямо з автомобіля. Найбільш якісним та перевіреним вибором є італійська автоматика для відкатних воріт. Є й бюджетніші варіанти, наприклад, чеський завод DOORHAN і китайський AN MOTORS, що випускають системи автоматизації в недорогому сегменті. Такі пристрої підходять для побутової експлуатації у неінтенсивних умовах (25-50%). Багато хто з них оснащений великим списком опцій.

 

vorota na zabor - panelnyie zabornyie ograzhdeniya

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

zabornye-sekcii-metallicheskie-i-vorota-avtomaticheskie-otkatnye-zhalyuzi-kharkov

ПОРАДИ З ВИБОРУ АВТОМАТИКИ ДЛЯ В'ЇЗДНИХ ВОРІТ З ВІДКАТНИМИ СТУЛКАМИ

До важливих критеріїв при пошуку відповідного обладнання зазвичай відносять запас потужності двигуна, матеріал шестерень, параметри стулки, тип кінцевого вимикача. Автоматика для розсувних воріт також повинна підбиратися з інтенсивності навантаження, місцевості, ширини в'їзного отвору. Рекомендується знайти модель з високим запасом потужності, щоб обладнання не втрачало ефективності за суворих погодних та атмосферних умов. Також важливим показником є інтенсивність експлуатації обладнання. У побуті буде достатньо у середньому 30%.

Електроприводи стандартно складаються з невеликого зовнішнього блоку, редуктора, двигуна та спеціальної шестерні, за допомогою якої здійснюється рух стулки. Вона пересувається рейкою, виконаною з металу або полімерів, стійких до корозії. Автоматика має хорошу функціональність, відрізняється швидким налаштуванням та встановленням, надійністю та стабільністю. Сучасні моделі захищені від зовнішнього впливу, що забезпечує їхню високу результативність у будь-яких умовах.

 

ustanovka-vorot-reshetka-kiev-sovremennye-otkatnye-avtomaticheskie-ot-zavoda-wisniowski-kiev

заборы жалюзи - изготовление уличных решетчатых конструкций - днепр - киев - харьков

ЯКІ ВИРОБНИКИ РОЗРОБЛЯЮТЬ І ВИПУСКАЮТЬ ЕЛЕКТРОПРИВОДИ НА ВІДКАТНІ ВОРОТА?

Найбільш надійними пристроями є продукти торгових марок з Італії. Комплект автоматики для воріт купити у європейських виробників пропонується приблизно від 7770 грн. Механізми від CAME коштують від 340€ і призначаються для в'їзних конструкцій з розсувними стулками та різними параметрами. Побутові моделі з полотном до 400 кг чудово поєднуються із пристроями BX-74 або BX-400. Серед асортименту FAAC для експлуатації в приватному секторі можна вибрати привід №740, призначений для стулки масою до 500 кг і працюючий з інтенсивністю 40%. У каталозі NICE для приватної системи відкатної можна вибрати NICE ROAD400, розраховану на легке полотно (наприклад, профнастил). Виробники надають офіційну гарантію на обладнання терміном на 3 роки. Деякі моделі у стандарті комплектуються системами безпеки, наприклад фотоелементами або сигнальними лампами. Інші можуть додатково оснащені ними. Електроприводи з Італії відрізняються простотою в установці, налаштуванні та застосуванні. Для них характерні витончені дизайни, що гармонують із більшістю архітектурних стилів. Пристрої можуть працювати вручну в разі аварії. Вони ефективні при температурі -20/+55°С. Це преміальне швидкодіюче обладнання, яке може налаштовуватись під різні експлуатаційні умови.

 

ustanovka-vorot-zhalyuzi-kiev-sovremennye-otkatnye-avtomaticheskie-ot-zavoda-vishnevski-kiev

razdvizhnye-vorota-ulichnye-reshetchatye-zhalyuzi-izgotovlenie-kiev

У ЯКОГО ЗАВОДУ ПРИДБАТИ БЮДЖЕТНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ?

Системи автоматизації випускаються у різних цінових сегментах, зберігаючи у своїй високі технічні характеристики. Існує ряд поширених брендів, які розробляють недорогі пристрої для застосування у побуті. Так, наприклад, автоматика для воріт, ціна якої представлена в сегменті "бюджет", є в каталогах DOORHAN (Чехія) та AN MOTORS (Китай). Наприклад, електропривод другого бренду можна придбати в середньому від 6325 грн.: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-faac-dnepr/. Обладнання DOORHAN коштуватиме близько 10 695 грн для конструкцій до 800 кг масою. Чеський бренд випускає зрозумілі та стійкі у застосуванні механізми, що в комплекті мають всі необхідні компоненти для продуктивної роботи. Це стильні моделі із лаконічним дизайном. Що ж стосується китайських електроприводів, то вони можуть оснащуватися редуктором, що самоблокується, радіоприймачем, опціями налаштування часу, плавного руху, режиму хвіртки і сканування перешкод. Якісні системи автоматизації підбираються персонально з урахуванням перерахованих вище факторів, включаючи персональний бюджет.

 

красивые ворота с элементами ковки - заказать - ОДЕССА, ДНЕПР, ХАРЬКОВ, КИЕВ

privod iz Italii dlya otkatnyih vorot-ustanovka avtomatiki

ДЕ ЗАМОВИТИ МОНТАЖ ВІДКАТНИХ ВОРІТ З ЕЛЕКТРОПРИВОДОМ В УКРАЇНІ?

При покупці розсувної конструкції на автоматичне керування надається гарантована знижка -15%. Консультанти «ВОРОТА 24 Харків» підберуть модель під особисті бюджети для будь-яких монтажних та експлуатаційних умов. Купити електропривод на ворота в Харкові пропонується разом з вуличною розсувною системою, щоб встановити обидва вироби одночасно і ввести в експлуатацію. Послугу монтажу компанія надає також за окрему плату. При придбанні приводу ціна окремо також знижується, якщо замовлення оформлюють в офіційному шоу-румі. Харківський салон можна відвідати на Тобольській, 42А (№511, 5 поверх). Там пропонується подивитися зразки інших товарів, випуском яких займається завод виробник. Рекомендуємо попередньо проконсультуватися з нашими фахівцями: 050 510-24-24067 690-24-24. Доставка товарів здійснюється по Україні безкоштовно.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

 

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН