установка пропускного оборудования для парковки - шлагбаум для въезда

Який би виріб ви не шукали, завжди виникає питання про його якість і довговічність. Але коли йдеться про контрольно-пропускне обладнання для приватної території, то завдання стає значно серйознішим. Через збільшення транспортних засобів на дорогах, зростає необхідність у паркувальних зонах та пристроях, які регулюватимуть рух. Для цього знадобиться купити шлагбаум із установкою. Це спеціалізоване обладнання, яке допоможе убезпечити територію, здійснювати контроль доступу на ділянку. Такі вироби пропонують як китайські, так і європейські виробники у широкому асортименті. Але як вибрати надійне обладнання самостійно? Адже вироби один від одного відрізняються не лише ціновою політикою, а й технічними характеристиками. При цьому схожі моделі від різних заводів можуть суттєво відрізнятися вартістю, що вводить в оману. Пропонуємо розібратися, як відрізнити електронний шлагбаум на гарному пульті від неякісного.

автоматический шлагбаум под заказ - установка шлагбаума

 

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

купить недорого шлагбаум - установка в городах Киев, Одесса, Харьков, Днепр

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

НАДІЙНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПРИВАТНОЇ ТЕРИТОРІЇ: ГОЛОВНІ ВІДМІННОСТІ ХОРОШИХ МОДЕЛЕЙ ВІД НЕЯКІСНИХ ПРИСТРОЇВ

Сьогодні представлено багато різних варіантів контрольно-пропускної системи. Однак вони відрізняються один від одного не тільки технічними параметрами. Варто зважати також на виробника, який виготовляє конкретне обладнання. Існує думка, що придбання італійських шлагбаумів – це переплата за ім'я. А ось китайські альтернативи коштують дешевше, але ні в чому Європі не поступаються. Це не правильно, оскільки ці бренди економлять на матеріалах. Відповідно зменшується термін служби, а зношування – зростає. Це добре видно за гарантійним періодом, який вони надають. На дешеві китайські аналоги він становить 6-12 місяців, а Італію – 3.5 років. Але це не означає, що всі такі вироби. Китайські товари можуть бути дуже якісними, але це не сумісне з дешевизною.

Встановлення шлагбауму на прибудинковій території, ціна якої дуже низька, може призвести до додаткових витрат. Конструкція має бути якісною, інтенсивність (30%, 50% або 100%) має відповідати майбутнім умовам використання. Корпус повинен бути виготовлений із оцинкованої або анодованої сталі. Форма стріли може бути будь-якою (переважно закругленою), але матеріал – алюміній. Звертайте увагу на температурні режими і за необхідності варто замовити додатковий обігрів. Крім того, на якісні моделі завжди надається велика гарантія та тривале сервісне обслуговування.

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

 

ОГЛЯДУЄМО ІТАЛІЙСЬКІ АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ: ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ CAME GARD 4000

Представлений пристрій – відмінне рішення як для побутової експлуатації, так і для великих промислових зон. Воно поєднує всі необхідні властивості: надійність, довговічність, функціональність і зносостійкість. Модель CAME GARD 4000 має інтенсивність роботи 100%, що дозволяє використовувати її при найвищих навантаженнях. У цій серії час підняття стріли автоматичного шлагбауму становить 2-6 секунд (визначається налаштуваннями). Устаткування має струмову систему захисту у стандартній комплектації. Тобто при зіткненні стріли з перешкодою вона спочатку зупиняється, а потім повертається у відкрите положення. Існує функція, яка передбачає автозакриття пропускного обладнання. У даній модифікації клас захисту – IP 54. Електронний пристрій обладнано приводом, що самоблокується, в литому алюмінієвому корпусі. Відмінна перевага – черв'ячний редуктор, який має постійне мастило, зберігає безперебійну роботу пристрою. Таким чином, скорочується зношування його механічних елементів і продовжується період експлуатації. Дізнатися більше про серію CAME можна тут: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/441531/

 

установка пропускного оборудования - купить современный шлагбаум

zakazat shlagbaum-goroda-kiev, odessa, lvov, dnepr

ДЕ ЗНАЙТИ ОПТИМАЛЬНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ШЛАГБАУМ З УСТАНОВКОЮ: ПРОПОНУЄМО ШИРОКИЙ ВИБІР ПРИСТРОЇВ

Через велику кількість транспортних засобів, зростає необхідність в обладнанні для контролю доступу. Тому різні бренди пропонують широкий вибір автоматичних шлагбаумів. Підібрати хорошу модель можна як для двору багатоквартирного будинку, так і для комерційного бізнесу. Але як вибрати надійну та функціональну систему самостійно? Зверніться за консультацією до мережі салонів «ВОРОТА 24 Харків». Наші менеджери – спеціалісти з багаторічним досвідом. Вони вислухають ваші критерії та допоможуть знайти електронний шлагбаум, який їм відповідатиме. Крім того, ми є офіційними партнерами багатьох провідних європейських компаній. Це дозволяє пропонувати найвигідніші ціни на оригінальну продукцію. А гості шоу-руму у Харкові, розташованого на вул. Тобольська, 42А можуть отримати персональну знижку. За попереднім погодженням можливе встановлення шлагбауму. Отримати безкоштовний розрахунок вартості обладнання, а також технічну консультацію від менеджера пропонується за цими номерами: 050 510-24-24067 690-24-24

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН