upravlenie vorot so smartfona-ustanovka oborudovaniya

Розумний блок контролю в'їзної конструкції REMOOTIO є унікальною розробкою, що значно вдосконалює експлуатаційний процес. Для використання інтелектуальної системи достатньо наявності Bluetooth та Wi-Fi. Смартфон також має бути оснащений підтримкою кінцевого шифрування. Крім управління воротами REMOOTIO здатний контролювати шлагбауми та ролети, що мають відповідну опцію. На сьогоднішній день розумний пульт не має аналогів та конкурентів. Виробники заявляють про те, що REMOOTIO є безпечним, зручним та сучасним пристроєм, не схожим на жодне інше в Україні. Система здатна самостійно та автоматично відчиняти ворота, коли власник наближається до них.

ustanovka distantsionnogo upravleniya dlya vorot

Читайте також:

upravlenie vorot so smart chasov

ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ МАЄ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ КОНТРОЛЮ В'ЇЗДНИМИ СИСТЕМАМИ?

REMOOTIO – це сертифікований на території України пристрій, який має річну гарантію та розрахунковий термін служби – 10 років. Розумний блок керування дозволяє здійснювати віддалений контроль та відстежувати стан в'їзних конструкцій. Розробники подбали про створення безкоштовних програм для операційних систем iOS та Android. Крім того, електронні ключі власники можуть роздати через QR-код рідним, близьким та друзям. Для отримання інформації достатньо просто скачати на телефон офіційний додаток. Розумний блок керування гаражними воротами також підтримує Alexa та Google Home. Завдяки цьому завжди можна запитати про статус конструкції (відкрита або закрита) у голосових помічників.

Для керування більше не потрібно брелоків та інших додаткових елементів – достатньо одного «клік» з мобільного пристрою. Власники також можуть використовувати Арple Watch для відкриття/закриття воріт, а також для перевірки статусу. Програма REMOOTIO інтуїтивно зрозуміла і має безліч гнучких налаштувань під індивідуальні вимоги. У ньому також можна змінювати назви, завантажувати зображення та підбирати колір для кожного з приводів та воріт. Це дозволить швидше знаходити потрібний об'єкт, якщо варіантів кілька.

zakazat nedorogo upravlenie vorot na pulte

ЧОМУ ВАРТО ВИБРАТИ REMOOTIO ЗАМІСТЬ ІНШИХ СПОСОБІВ УПРАВЛІННЯ?

Пристрій оснащений захистом від злому та електромагнітних імітацій коду. Процес встановлення розумного блоку є максимально простим. Використовувати його можна навіть у разі відсутності Інтернету, оскільки є функція Bluetooth. Те саме стосується зависання роутера або хмарного сервісу. Керування можна здійснювати на будь-якій відстані з різних точок світу, використовуючи при цьому з'єднання Wi-Fi. При відкритті/закриття воріт іншим користувачем надходить відповідне повідомлення. Власники можуть налаштовувати різні канали зв'язку, а також поєднувати додаток із системою розумного будинку.

Устаткування встановлюється на різні гаражні конструкції: незалежно від конфігурації та розмірів. Це можуть бути підйомно-поворотні, рулонні та секційні ворота від європейських виробників.

 

avtomatizatsiya v'ezdnyih vorot-upravlenie ulichnoy sistemyi

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ

Розумний блок REMOOTIO відрізняється сумісністю з багатьма приводами. Він працює із системами живлення з різною напругою в мережах зі змінним (12-24 В) та постійним (6-36 В, полярність не має значення)  струмом. Всім власникам інтелектуального блоку є цілодобова технічна підтримка при виникненні будь-яких питань.

У комплекті до обладнання йдуть такі компоненти як безпосередньо пристрій, датчики (з кабелем та бездротовий), а також наклейки до них, мережевий шнур, кабель керування, короткий посібник. Для налаштування програми потрібно підключити REMOOTIO до мережі та приводу воріт та активувати Bluetooth на телефоні. Устаткування має бути якомога ближче між собою і не далі 3 м. Після запуску програми необхідно вибрати пункт «Налаштування нового пристрою» та не закривати програму до завершення процедури. Варто також періодично перевіряти наявність нової версії програмного забезпечення.

avtomaticheskoe upravlenie garazhnyimi i v'ezdnyimi vorotami

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГІДНО АВТОМАТИКУ НА ГАРАЖНІ ВОРОТА?

Функціональний пристрій для управління в'їзними системами значно підвищить якість життя та зручність експлуатації. Крім REMOOTIO існують також простіші опції, наприклад, бренд Wisniowski випускає smartCONNECTED, здатну контролювати не тільки фірмові ворота (гаражні та вуличні), але також енергоефективні двері. Для віддаленого доступу достатньо просто встановити спеціалізовану програму на телефон. SmartCONNECTED може сполучатися з іншими розумними системами в будинку. «ВОРОТА 24 Одеса» пропонує придбання та встановлення обладнання для віддаленого контролю доступу. Тепер в'їзні системи можуть керуватися за допомогою лише смартфона та спеціальної програми на ньому. Додаткову інформацію про пристрій можна отримати у телефонному режимі: +380676915464. Крім обладнання для контролю, компанія також виготовляє ворота, паркани та комплексні рішення. Знижки на всі категорії товарів, включаючи промислові, надаються у разі оформлення замовлення у виставковому салоні. Одеський офіс розташований на вул. Михайла Грушевського, 15А.

 

ПИТАННЯ ВІДПОВІДЬ


 Що таке REMOOTIO?

Це розумний блок керування в'їзною конструкцією, що працює через спеціальне програмне забезпечення за допомогою Bluetooth та Wi-Fi.

 Чим відрізняється інтелектуальна система REMOOTIO з інших видів автоматичного контролю доступу?

Для експлуатації розумного блоку достатньо використовувати смартфон, керуючи будь-якими налаштуваннями в ньому. Контролювати доступ можна з будь-якої точки світу. Також власнику надходять сповіщення про будь-які дії.

 Що в комплекті до пристрою?

Безпосередньо блок REMOOTIO, датчики (з кабелем та бездротовий), а також наклейки до них, мережевий шнур, кабель керування, короткий посібник.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ