панорамные гаражные ворота - установка - гарантия

Підйомна система, яка надійно захищає ваш автомобіль, також може задовольняти естетичні потреби. Перевага сучасного будівельного ринку полягає у його багатозадачності. Міцний та стильний – це не взаємовиключні поняття. Сьогодні прозорі автоматичні ворота виконують не лише естетичну функцію. Конструкція має високий рівень міцності та зносостійкості, є довговічною. Завдяки цьому, засклені в'їзні системи застосовують у побутових, а й у промислових умовах. Також саме такий варіант найчастіше обирають, щоб обладнати в'їзд на територію автосалону, автомийки тощо. Крім того, моделі зі склопакетом апріорі є дизайнерськими, що дозволяє комбінувати їх з різними напрямками архітектури. Це може бути деконструктивізм, постмодернізм, класицизм та багато інших стилів. Дізнаємося більше про сучасні ворота для гаража зі склом: переваги, особливості та які бренди пропонують такі моделі.

гаражные автоматические ворота на пульте - купить недорогогоавтоматика на гаражные ворота - установка - харків

ЦІКАВА ІНФОРМАЦІЯ:

 

виробництво стеклянных ворот на гараж - київ, днепр, одессагаражные автоматические ворота на пульте - купить недорогого

ДИЗАЙНЕРСЬКІ СКЛЯНІ ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖУ: ВИБИРАЄМО НАДІЙНИЙ І МІЦНИЙ ВИРІБ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ

Прозорі моделі широко використовуються в побутових умовах, промисловості та в різних організаціях та підприємствах (автосалони, автомийки, аеропорти). Вони виглядають солідно і стильно, при цьому мають вражаючі характеристики. Такі конструкції досить просто комбінувати з різними напрямками архітектури: еко, постмодернізм, мінімалізм, арнхаус та інше. При цьому саме скління може бути різним (двокамерним або чотирикамерним), але в будь-якому випадку ударостійким та зносостійким. Також підйомні ворота зі склінням можуть бути прозорими, тонованими, матовими тощо. Зазвичай для стійкості конструкції використовують металевий каркас, який посилює жорсткість. Засклені підйомні системи не поступаються суцільним моделям їх сендвіч-панелей ні в чому, чи це теплоізоляція чи шумоізоляція. Управління можливе вручну або за допомогою електричного приводу, який зазвичай надається покупцеві на вибір. Панорамні вироби піддаються тестуванню, щоб визначити відповідність стандартам якості та безпеки. Потенційний термін експлуатації здебільшого становить від 10 років і більше. Це довгострокове вкладення у безпеку вашого автомобіля.

панорамні промислові ворота - підйомні конструкції

як звернути панорамні промислові ворота - фото

СКЛЯНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА ВІД НІМЕЦЬКОГО ВИРОБНИКА: ДІЗНАЄМОСЯ КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЗОРОЇ СИСТЕМИ

Бренд Hormann (Німеччина) створив найпопулярнішу на сьогоднішній день колекцію – Vitraplan. Це підйомні конструкції, що мають чудовий сучасний дизайн, а також відмінні характеристики. на те, що серія виготовляється для побутового використання в заміських котеджах, вона може конкурувати з деякими промисловими моделями. В даному випадку виробник застосовує спеціальні ударостійкі потрійне скління, що робить підйомну систему витривалою. Вона чудово справляється з повсякденним навантаженням, є стійкою до вітру. Спеціальний безпечний склопакет не так просто пошкодити, тому завдяки продукту довго зберігається презентабельний вигляд. Потрійне скління також необхідне створення конкурентно високого рівня тепло- і шумоізоляції. У цій колекції використовується жорстка рама з анодованого алюмінію. Він потрібний, щоб посилити панорамну систему. Використання анодованого алюмінію не випадково, оскільки він стійкий до утворення корозії, конструкція довго зберігає приємний зовнішній вигляд. Виріб оснащений блоком управління 400 для швидкої роботи стулки. У базовій комплектації надається ручне керування. Бажаючі приховати автомобіль та вміст гаража від сторонніх очей можуть замовити тонування полотна. Автоматику для гаражних систем можна знайти тут:  https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-garazhnykh-vorot-kiev/

ворота з врізними вікнами - скляні конструкціїпанорамные ворота из ударопрочного стекла - установка - гарантия

ДЕ ЗАМОВИТИ ПРОЗОРІ ВОРОТА ЗІ СКЛОМ: ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ОРИГІНАЛЬНИХ МОДЕЛЕЙ З ЄВРОПИ

У нашій торгово-виробничій мережі представлений великий вибір підйомних систем, призначених для побутової експлуатації. Це вироби не тільки преміум-класу, а й доступніші варіанти. Також в асортименті пропонується тренд сезону панорамні конструкції в гаражі. Якщо вам потрібна консультація, зверніться до нашого менеджера. Фахівці пропонують актуальні варіанти, що відповідають вашим індивідуальним вимогам та нестандартним технічним характеристикам. Крім того, відвідувачі шоу-руму  «ВОРОТА 24 Київ»  мають можливість отримати персональну знижку. На сьогоднішній день ми офіційні дистриб'ютори ведуть світових брендів, таких як Hormann, Wisniowski, Nice та багато інших. Тому ми відпускаємо оригінальну сертифіковану продукцію за найвигіднішими цінами. Салон у Києві знаходиться на вул. Велика Окружна, 4. Будемо раді допомогти з вибором! Додатково можна організувати монтаж та індивідуальне виготовлення. Отримати безкоштовний розрахунок вартості прозорої системи та технічну консультацію можна за номерами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

 

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНІ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН