блокіратори - фото сучасних стовпчиков - дніпро

Захисту території особливо потребують приватні та комерційні підприємства. Традиційно для цього використовують контрольно-пропускне обладнання з терміналом для оплати там, де це необхідно. Сучасні пристрої дозволяють підвищити рівень безпеки, а також відстежувати особи, які відвідують об'єкт. З такою метою встановлюють електричні шлагбауми та паркувальні стовпчики автоматичні. Проте, за яких умов вони справді необхідні? На сьогоднішній день для підприємств, бізнес-центрів та паркінгів пропонує великий вибір спеціалізованого обладнання, призначеного для виконання різноманітних завдань. Також різноманітні бренди з країн Європи та СНД виготовляють свої функціональні пристрої. Через це, вибираючи виріб самостійно, досить просто припуститися помилки. Ми пропонуємо розібратися, що краще встановити: шлагбаум чи боллард на підприємстві? З'ясуймо, які завдання вони виконують та розглянемо особливості обладнання на прикладі пристроїв від заводу CAME.

як обрати огорожі для території - фото та ціна

якісні паркани, блокіратори та шлагбауми на пульті

ЦІКАВА ІНФОРМАЦІЯ:

как выбрать оборудование для подземной парковки - киев

ОСОБЛИВОСТІ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ В'ЇЗДУ-ВИЇЗДУ: ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНІ БОЛАРДИ ТА АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ?

Обидва пристрої необхідно підбирати під умови, які вони виконуватимуть. Болларди є обладнанням, яке перешкоджає в'їзду на об'єкт. Протитаранні моделі підходять для захисту підприємств від зіткнень та витримують великі навантаження. Також їх часто використовують, щоб розмежувати зони. Бувають стаціонарні, автоматичні, напівавтоматичні та знімні дорожні блокатори. Перші підходять у разі, якщо потрібне тривале перекриття та практично немає необхідності в демонтажі. Знімні паркувальні обмежувачі-боларди можна опустити без спеціальних інструментів. Тому підходять для монтажу там, де передбачається низький рівень експлуатації. Напівавтоматичні системи є універсальнішими і здатні замінити практично всі варіації, крім автоматичних. Часто їх використовують на паркінгах, щоб чужий автомобіль не зайняв місце для паркування. Автоматичні дорожні бар'єри призначені для підприємств із високим потоком транспорту. Вони свідомо мають великий ресурс, а також є швидкими.

 

kak vybrat' oborudovanie dlya podzemnoj parkovki - kiev

Шлагбауми відрізняються функціональністю, довжиною стріли для перекриття отвору, ресурсом та інтенсивністю експлуатації. Також є різні способи керування, у тому числі за допомогою пульта, карти та інше. В основному виготовляються з якісної сировини та мають антикорозійні властивості. Можуть працювати синхронно з іншим шлагбаумом, коли необхідно перекрити широкий проїзд та боллардами. Чим частіше використовуватиметься обладнання, тим вище має бути рівень експлуатації. Цей показник для приватних підприємств зазвичай становить 50%, 70% чи 100%. Крім того, необхідно враховувати робочий діапазон температур пристрою та при необхідності використовувати підігрів. Промисловим об'єктам, виробництвам та установам рекомендується встановити батарею аварійного живлення. Таким чином, виріб зможе працювати у разі несподіваного відключення від електроенергії.

 

установка пропускного оборудования - паркоматы

шлагбауми та пропускні системи для виробничих об'єктів

ВИБИРАЄМО ДОРОЖНІ БАР'ЄРИ-БОЛАРДИ ТА АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ ВІД БРЕНДУ CAME (ІТАЛІЯ)

Однією з найбільш популярних моделей контрольно-пропускного обладнання є G4040. Шлагбаум підходить як для паркінгів, промислових зон, так і для дворів багатоквартирних будинків. Виріб є частиною дизайнерської лінійки CAME, завдяки чому добре вписується у будь-який напрямок архітектури. Пристрій призначений для інтенсивної експлуатації має ряд конкурентних переваг: вбудований у стрілу світлодіодний шнур, низька парусність, дистанційне керування та за допомогою магнітних карток. Цей шлагбаум може бути інтегрований у загальну систему контролю доступу. Клас захисту від пилу та вологи IP 54. Напруга живлення 220 В, а потужність – 300 Вт. Крутний момент 600 Нм, а діапазон робочих температур від -20 до +55 градусів.

Також бренд CAME пропонує металеві підйомні стовпи G6 AUTOMATIC. Це устаткування, яке відмінно функціонує як у приватному об'єкті, і у побутових умовах. Можливе керування за допомогою пульта дистанційного керування, магнітної карти та інше. Час підняття становить 5-7 секунд, а опускання – 5 секунд. Необхідна напруга 230 В потужність становить - 330 Вт. Клас захисту від пилу та вологи IP 67. Матеріал виготовлення сталь, товщиною 11 мм. У цій моделі передбачається інтенсивне використання. Діапазон робочих температур із підігрівом від -20 до + 80 градусів. Побачити приклади наших робіт можна за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomaticheskie-bollardy-dorozhnye/

 

parkomaty s shlagbaumom - ustanovka - kiev

ДЕ ЗАМОВИТИ БЛОКІРАТОР І ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПАРКУВАННЯ: ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ

Бажаєте підібрати обладнання, що підійде для монтажу на вашому підприємстві? Ми маємо великий вибір професійних пристроїв. Ми є офіційними партнерами відомих європейських брендів: CAME, FAAC, DoorHan та інші. Також завдяки цьому ми надаємо найнижчі ціни на оригінальну сертифіковану продукцію з Європи. Приїжджайте до шоу-руму «ВОРОТА 24 Дніпро», щоб менеджери підібрали для вас актуальні варіанти. Фахівці запропонують пристрої, які найбільше підходитимуть під ваші вимоги. Організують монтаж шлагбауму на пульті та паркувальних стовпчиків (обговорює додатково). Салон у Дніпрі знаходиться на вул. Володимира Великого, 3Д. Гості шоу-руму можуть отримати персональну знижку на замовлення. Для того, щоб отримати безкоштовний розрахунок вартості та технічну консультацію, зателефонуйте за телефонами: +38 (067) 690-24-24, +38 (050) 993-70-77.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН