вуличні двері від виробника - фото, ціна на огорожі

Захистіть свій будинок, встановивши сучасну та надійну вхідну систему. Будівельний ринок пропонує великий вибір виробів на будь-який смак. Але особливу увагу привертають моделі класу преміум. Такими є вхідні двері з терморозривом від заводу Wisniowski. Цей бренд виготовляє дизайнерські та ексклюзивні зовнішні системи. Це особливі вироби, які користуються великою популярністю як у СНД, і у Європі. Польський бренд завоював свою аудиторію шляхом упровадження нових технологій у виробництво вхідної групи. Таким чином, пропонуючи споживачеві по-справжньому якісні та красиві моделі. Сьогодні Wisniowski представили кілька колекцій, а саме: NOVA, CREO та DECO. Це дорогі двері для котеджу, які стали втіленням стилю, якості та безпеки. Класичні представники преміального сегмента. Пропонуємо розібратися з кожною серією докладніше та визначити, яка модель краща?

Вхідні двері від Wisniowski. Якісні вхідні двері

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ НОВОГО:

 

Якісні вхідні двері. Двері Hormann в Україні

ОГЛЯДУЄМО УТЕПЛЕНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ DECO: ЯКІ ПЕРЕВАГИ МАЄ ДАНА СЕРІЯ?

Алюмінієві двері з даної серії - це поєднання найзатребуваніших якостей. Вони являють собою надійні матеріали, хорошу теплоізоляцію, багато дизайнів, можливість модифікацій, а також приємну вартість. У цій лінійці системи з терморозривом мають три варіації, а саме: plus, basic та light. Усі моделі виготовляються із трикамерного алюмінієвого профілю з терморозривом. Вони відрізняються простотою конструкції, а також можливістю створювати полотно різної товщини. У базовому комплекті надається стандартна двостороння ручка Tokyo, яка пропонується покупцеві у трьох відтінках. Однак, можливо вибрати інший варіант аксесуарів та фурнітури із додаткових опцій. Крім того, зовнішні двері з теплоізоляцією мають сертифікований протизламний циліндр та 5 ключів у базовому оснащенні. У стандартному комплекті пропонуються: поріг із терморозривом, накладні панелі, автоматичний триточковий замок, двокамерний склопакет. Рівень теплоізоляції Ud від 1,5 Вт/м²K до Ud від 2,0 Вт/м²K. Більше інформації про цю колекцію можна знайти тут: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/dveri-wisniowski-deco-kiev/

Обладнання для входу - Ритерна вхідні двері

Wisniowski та Hormann - Двері з надійних матеріалів

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЮ WISNIOWSKI CREO: ВИСОКА ЯКІСТЬ І ВИТОНЧЕНЕ ВИКОНАННЯ

Ця лінійка є «золотою серединою» між моделями DECO і NOVA. При цьому вона має конкурентні переваги, відрізняється дизайнерським напрямком. Більшість покупців звертають увагу саме на неї, оскільки характеристики (як і ціна теплих дверей) є усередненою. Глибина установки складає 77 мм. Товщина стулки теж становить 77 мм. Використовується чотирикамерний алюмінієвий профіль із терморозривом. Рівень теплоізоляції у стандарті становить 0,8 Вт/м²K. Також у конструкції застосовується двостороння накладна панель. Декоративні елементи виготовляються із нержавіючої сталі. У стандарті пропонується автоматичний замок з трьома точками замикання без тимчасової функції. Опціонально пристрій матиме електричний привід. Вироби зі склінням мають товщину 77 мм, нарівні з полотном. Для засклення використовують трикамерний безпечний пакет. Зауважте, що теплова рама (U=0,6 Вт/м²К) йде в стандарті. Також перевагою є те, що протизламний циліндр поставляється у базовому пакеті.

 

Двері з надійних матеріалів - Модельні ряди вхідних дверей

Красиві та стійкі двері - Порівняння Wisniowski та Hormann

СУЧАСНІ ДВЕРІ У ПРИВАТНИЙ БУДИНОК: РОЗГЛЯДАЄМО КОЛЕКЦІЮ ВІД БРЕНДУ WISNIOWSKI – NOVA

Це найновіша серія, яка відрізняється характеристиками та стилем від попередніх моделей. NOVA – це стриманий дизайн, можливість виготовлення фурнітури у матовому чорному або у кольорі нержавіючої сталі. Ідеальне рішення для заміських котеджів, будинків, таунхаусів та інше. Глибина установки у цій колекції також становить 77 мм. Стулка (78 мм) виготовляється з листової сталі з наповнювачем з екструдованої піни, а також клеєного бруса. Коробка створюється із трикамерного алюмінієвого профілю з терморозривом. Зовнішні системи NOVA мають пластиковий поріг чорного кольору. Є альтернатива у вигляді додаткової опції: алюмінієвий поріг із терморозривом. У цій серії, аналогічно до лінійки CREO, використовується автоматичний замок з трьома точками замикання без тимчасової функції. Однак, можна задіяти привод Autotronic, щоб покращити захист приміщення. Бренд пропонує великий вибір дверних ручок, які можуть бути виконані з нержавіючої сталі або мати чорний колір. Знайти модель можна практично під будь-який архітектурний напрямок будинку та інтер'єр. Виробник дає багато можливостей.

 

Інноваційні вхідні двері. Сучасні рішення для входу. Дизайнерські вхідні двері

Технології виробництва Hormann. Особливості вхідних дверей Wisniowski.

ДЕ ЗНАЙТИ ТЕПЛІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЄВОГО ПРОФІЛЮ: ПРОПОНУЄМО ВЕЛИКИЙ ВИБІР МОДЕЛЕЙ

Вам потрібна допомога у виборі нової системи для котеджу? Ми готові запропонувати Вам свої послуги. У нашому каталозі представлені зовнішні системи від відомих компаній, у тому числі оригінальні сертифіковані моделі Wisniowski, оскільки ми є офіційними партнерами бренду в Україні. Завдяки тісній співпраці ми маємо можливість пропонувати польську продукцію за найвигіднішими цінами. Вам потрібна консультація від фахівця? Сміливо звертайтесь до торгово-виробничого майданчика «ВОРОТА 24 Дніпро». Менеджери нашої компанії мають великий досвід у цьому напрямку. Також вони бувають на виробництвах, що дозволяє якнайкраще допомогти знайти людині саме те, що вона шукає. Крім того, гості салону, розташованого на вул. Плеханова, 3Д, можуть отримати персональну знижку. Додатково можливі індивідуальне виготовлення та професійний монтаж. Отримати безкоштовний розрахунок вартості виробу та консультацію від менеджера можна за номерами: +38 (067) 690-24-24, +38 (050) 993-70-77.

 

САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ