ulichnyie dveri so steklom-Harkov evropeyskie dveri s termorazryivom dlya doma

Металеві зовнішні конструкції є найнадійнішим матеріалом. Сучасні виробники використовують для виробництва зазвичай антикорозійний алюміній та оцинковану сталь високої якості. Такі моделі здатні переносити прямий вплив навколишнього середовища безпосередньо на полотно, зберігаючи початкові показники десятиліттями. В Україні представлено безліч заводів із надійними та функціональними рішеннями. Один із таких – польський бренд Wisniowski, що випускає кілька дизайнерських лінійок зовнішніх дверей для приватного будинку. Серед них можна виділити колекцію ECO, яка вражає своєю універсальністю. Такі вхідні групи чудово підходять для багатоквартирних та приватних будинків, таунхаусів, бізнес-центрів, готелів та інших будівель.

sovremennyie vhodnyie dveri teplyie ulichnyie dveri dlya doma

БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

teplaya dver-Harkov, Kiev, Odessa, Lvov krasivI parkani foto virobnitstvo parkanIv zI stalI

ОСОБЛИВОСТІ ПОЛЬСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА УТЕПЛЕНИХ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ НА ДАЧУ

Продукція від Wisniowski відноситься до преміального сегменту ринку завдяки інноваційним технологіям та високоякісній сировині, задіяним у розробці та виготовленні металевих захисних систем. Вхідні групи з Польщі виконуються з одним або двома стулками (розміри 1250х2500 або 2500х2500 мм). Лінійка ECO характеризується лаконічністю дизайну та великою стабільністю конструкції. Для коробки використовуються сталеві оцинковані профілі завтовшки 0,5-1,5 мм, які покриваються порошковою фарбою. Стулка заповнюється пінополістиролом або мінеральною ватою (стандарт). Її товщина становить 6,22 см. Для герметизації отвору на полотні розташовується ущільнювач із матеріалу EPDM. У стандартній комплектації ряду моделей представлені протизнімні штирі для безпечного використання. Монтаж здійснюється легко завдяки петлям з вертикальним регулюванням. Одна з них має вбудовану пружину. У виробництві лінійки ECO застосовуються тільки якісні матеріали та фурнітура, що гарантує зносостійкість, міцність, сучасність та привабливий дизайн. Для підвищення комфорту експлуатації та захисних властивостей колекції доступний широкий вибір додаткового обладнання.

terrasnyie dveri dlya doma-izgotovlenie pod zakaz krasivyie panoramnyie dveri dlya kottedzha

входные двери из стекла триплекс - установка под ключ- киев панорамное остекление - изготовление алюминиевых окон - киев

ЯКІ МОДИФІКАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ДВЕРЕЙ У БУДИНОК ПРОПОНУЄ У ЛІНІЙЦІ ECO ЗАВОД WISNIOWSKI?

Спеціальні технології обробки металевої поверхні гарантують тривалу експлуатацію зовнішніх систем в умовах різних атмосферних та погодних явищ. Полотно стійке до морозів, вітрового навантаження, ультрафіолету, перепадів температури, високої вологості, механічної дії. Виробник дверей Wisniowski подбав про те, щоб задовольнити персональні запити клієнтів, у серії ECO представлено кілька модифікацій. Так універсальні системи BASIC комплектуються полотном товщиною 40 мм з масивнішим притвором. В основі цієї модифікації немає протизнімного штиря. BASIC виконується лише в одностулковому варіанті з параметрами до 1000х2015 мм. Конструкція оснащується спрощеною фурнітурою та ручками. Інша модифікація – це ЕСО BASIC UNI із чотиристороннім притвором. Вона виконується з право- або лівим відкриттям, а для каркасу полотна застосовується оцинкована сталь 0,5 мм. Стулка має товщину 4 см і заповнюється пінополістиролом. Забарвлення цього рішення не передбачено, використовується лише покриття поліестером та захисною плівкою. Максимальні розміри моделі можуть сягати 1000х2000 мм. Є також модифікація внутрішніх протизламних систем класу RC2/3 із листів сталі 0,7-0,75 мм. Система обладнана трьома протизнімними штирями, додатковим зміцненням стулки, 2-3 замками з барабанними циліндрами класу С.

 

вуличні теплі двері з алюмінієвого профілю на замовлення

купить красивые двери из стекла-автоматические уличные двери

ЯК ОФОРМИТИ ТА ЧИМ ОСНАСТИТИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ З ПОЛЬЩІ WISNIOWSKI ECO?

Вхідні групи ЕКЗ виготовляються для прорізів будь-якого розміру. Особливо широкі чи високі отвори можуть заповнюватися фрамугами зі склінням від Вишневського. Також зовнішні системи на запит автоматизуються, зокрема, віддаленим контролем доступу. Що стосується оформлення, то завдяки універсальності рішення доступні всі відтінки палітри RAL, матові тони та імітація натуральної деревини. Також надаються спеціалізовані кольори фірмової колекції HOMEINCLUSIVE 2.0. Металеві конструкції з лінійки ЕКО: https://vorota24.com.ua/ua/dveri-wisniowski-nova/ додатково можуть оснащуватись брендовими опціями. Це, наприклад, автоматичні пороги, тривимірні петлі, доводчики з різним механізмом дії, решітки вентиляції, дверні очі, електрозасувки, відбійники, важелі-антипаніка.

terrasnyie dveri dlya doma-izgotovlenie pod zakaz krasivyie panoramnyie dveri dlya kottedzha

як обрати двері з профілю - фото і ціна

ДЕ ЗАМОВИТИ СТАЛЕВІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОМ І ІНШИМИ ОПЦІЯМИ  З УСТАНОВКОЮ?

Загалом, як і інші серії польського заводу Вишневський, ЕКЗ характеризується гнучкими характеристиками. Так замовник може вибирати модифікацію зовнішньої системи, розміри, дизайн та додаткові опції. При цьому фахівці «ВОРОТА 24 Київ» у кожному окремому випадку складають персональний проект. Вартість його залежить від вибраних показників. Щоб замовити персональне виготовлення вхідних дверей за зниженою вартістю, зверніться за оформленням покупки до шоу-руму. Київський салон знаходиться на вул. Кирилівська, 69В. Доставка продукції та попередні виміри за рахунок виробничої компанії. Як послуги є професійний монтаж, налаштування системи, гарантійне обслуговування. Бажаєте отримати швидку консультацію від менеджерів? Звертайтесь: +380676937077, +380504412175.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

 

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН