ролетні ворота на замовлення

Власне паркувальне приміщення вимагає зручної та функціональної в'їзної системи, здатної виконувати поставлені завдання та захищати простір від можливого проникнення. Бокс у підземному паркінгу - це по суті той же гараж, тільки на території масової стоянки, тому він вимагає огорожі, якою може виступати будь-яка за механізмом дії конструкція. Але найзручнішим та найбюджетнішим рішенням є захисні ролети. Встановлення воріт у гараж з рулонною підйомною стулкою не потребує підготовчих робіт та певних монтажних умов. Ролети виконуються в багатьох розмірах і можуть оснащуватися додатковими опціями, наприклад, заскленими профілями або вентиляцією.

ролетні сучасні ворота - обираємо формат воріт по фото

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

гаражні ворота від виробника - монтаж
ЧОМУ ДЛЯ ПІДЗЕМНОГО ПАРКІНГУ ОПТИМАЛЬНИМ ВАРІАНТОМ СТАНУТЬ ПІДЙОМНІ ВОРОТА НА ПУЛЬТІ?

Захисні ролети належать до бюджетного сегменту в'їзних систем, оскільки мають досить просту конструкцію та виготовляються із меншої кількості сировини, ніж інші підйомні рішення. Гнучке полотно виконується із горизонтальних сталевих або алюмінієвих профілів. У рух воно наводиться за допомогою механічного чи автоматичного приводу. Стул піднімається по напрямних і фіксується рулоном на валу в захисному коробі. Якщо конструкція автоматизована, вона також оснащується важелем розблокування. Електропривод може йти в комплекті з пультом дистанційного керування, але частіше це опція. Різні моделі ролетів відрізняються за матеріалом, способом управління та монтажу, а також ступенем захисту. За останній показник відповідає вибір металу – краще оцинкована сталь. Якщо підвищена міцність стулки не є пріоритетом, підійде алюміній з пінополіуретановим наповнювачем. Обидва матеріали стійкі до високої вологості, відрізняються легкою вагою, доступною вартістю та можливістю персоналізованого оформлення. Монтувати конструкцію можна декількома способами: накладним зовні приміщення, вбудованим у отвір та комбінованим з окремою нішою для короба.

ексклюзивні гаражні ворота - ролети на замовлення

подъемные гаражные ворота с утеплением - фото, дизайн и формат
ЯКІ МОДИФІКАЦІЇ РУЛОННИХ ВОРІТ ДЛЯ ГАРАЖА МОЖНА ПРИДБАТИ?

Компактні підйомні конструкції вписуються в будь-які за параметрами отвори, у тому числі нестандартні. Виробники зазвичай пропонують максимальну ширину 7000 мм за загальної площі 49м2, якщо це сталева конструкція. Для алюмінієвих систем це 6000 мм із полотном до 14 м2. Рулонні в'їзні конструкції здатні ефективно працювати протягом щонайменше 10 років. Якщо говорити про зовнішній вигляд, то це естетичне рішення з мінімальним оформленням. Для покриття надається безліч відтінків та навіть імітація деревної текстури. Серед популярних кольорів: білий, коричневий, сірий, червоний, синій, чорний.

модифікації ролетних гаражних воріт - київ, львів, одеса, дніпро

теплі гаражні ворота з панелей - фото, монтаж, гарантія
КОЛИ ВАРТО ВСТАНОВИТИ ТЕПЛІ ВОРОТА З СЕНДВИЧ-ПАНЕЛІВ?

Захисні ролети мають безліч значних переваг, але є недолік, який може сильно вплинути на вибір кінцевого рішення. Рулонні системи встановлюються тільки в гаражах, що не опалюються, оскільки мають низьку термоізоляцію. Якщо тепло є пріоритетним фактором, то рекомендується вибрати автоматичні секційні ворота. Це герметичні системи із сендвіч-панелей, які забезпечують збереження мікроклімату. Їх випускають як для промислового, так і для приватного використання: https://vorota24.com.ua/ua/garazhnye-vorota-wisniowski-lviv/. У секційних моделей набагато вищі й інші показники, наприклад, експлуатаційний ресурс, рівень безпеки та стійкості до зовнішніх факторів, асортимент дизайнерських рішень та перелік додаткових опцій.

дизайн сучасних гаражних воріт - фото, монтаж - київ
ДЕ ЗАМОВИТИ ОПЕРАТИВНЕ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ З МОНТАЖЕМ?

На першому етапі завжди виконується вимір в'їзного отвору, і ця послуга надається виробником безкоштовно. «ВОРОТА 24 Харків» також готує для будь-якого замовлення унікальний проект із тривимірною візуалізацією готового виробу. Конструкції виконуються індивідуально під необхідний розмір і з відповідним набором опцій, що відповідають поставленим завданням. Ви можете купити секційні ворота на гараж та будь-які інші рішення за зниженою ціною, якщо замовлення оформлятиметься у виставковому салоні на Тобольській, 42. Також ми рекомендуємо скористатися додатковою послугою швидкої установки, оскільки самостійний монтаж може призвести до некоректної роботи. Багато виробників у цьому випадку навіть не надають гарантії. Уточніть вартість воріт з установкою під час консультації з нашими менеджерами: +380676937077, +380504412175.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ