вуличні огорожі від виробника - замовлення - дизайн, монтаж

Будь-якій приватній території потрібна відповідна огорожа, оскільки це важливий елемент безпеки, а також гармонійне продовження ландшафту. Надійні та красиві паркани в сучасному стилі здатні стати справжньою окрасою ділянки, але тільки в тому випадку, коли підібрані з низки важливих критеріїв. Сюди належать призначення, тип, дизайн, матеріал зашивки та інші параметри конструкції. До функцій захисної системи відносять позначення меж особистої території, перешкоджання проникненню непроханих гостей, використання під живопліт, забезпечення приватності. Послуга замовлення огорожі під ключ дозволить реалізувати персональний задум від моменту ескізу до кінцевої установки на об'єкті.

yak zamoviti parkani dlya domu vigotovlennya parkanIv-KiYiv

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

zamoviti parkani-DnIpro sektsIynI parkani-DnIpro, KiYiv, LvIv, HarkIv

ЯКІ ЩЕ ПАРАМЕТРИ ТРЕБА ВРАХОВУВАТИ ПРИ ВИБОРІ ПАРКАННИХ СЕКЦІЙ ДЛЯ ОГОРОЖІ ПРИБУДИНКОВОЇ ДІЛЯНКИ?

Якщо потрібний високий рівень приватності об'єкта, рекомендується встановлення суцільної огорожі, стійкої до впливу навколишнього середовища, включаючи механічні пошкодження. Прикрасити територію допоможуть ковані конструкції з ажурними візерунками, а також невисокі дерев'яні системи. Також вибір оптимального рішення повинен ґрунтуватися на розташуванні будівлі: якщо поряд знаходиться жвава вулиця або дорога, краще монтувати панельну глуху модель, що захищає внутрішній двір від пилу та можливого шуму. Рекомендується враховувати і архітектурний стиль будинку, оскільки варто поєднувати всі елементи ділянки. Наприклад, мінімалістичні будівлі відмінно виглядатимуть у союзі з конструкцією зі штакетника, а до класичних особняків з цегли або каменю ідеально підійдуть металеві системи (наприклад, ґратчасті). Вибір матеріалу та дизайну також безпосередньо пов'язаний із персональним бюджетом власника.

виготовлення парканів-Київ замовити паркани-Дніпро

секційні паркани-Дніпро, Київ, Львів, Харків який паркан вибрати для дому

ВАРІАНТИ СЕКЦІЙ ДЛЯ ПАРКАНУ З МЕТАЛЕВОГО ПРОФІЛЮ

Крім особистих переваг огорожі повинні підбиратися відповідно до особливостей земельної ділянки: складності рельєфу, ґрунту, розташування підземних вод і, головне, будівельних норм і правил (СНиП). У цьому випадку пропонується два варіанти: капітальні конструкції та легкі. Перші є суцільними та довговічними, а також гарантують високий рівень безпеки. Вони потребують заливання якісного фундаменту. Другі системи - збірні, що виконуються із пластику, дерева або сітки. Для приватних секторів найчастіше застосовуються огорожі решітчасті з металу, здатні прослужити багато років без зміни початкових якостей. Але існують інші рішення, які користуються популярністю для встановлення в приватних дворах.

сталеві огорожі-Київ види заборів для дому металеві огорожі-Дніпро

металеві огорожі-Дніпро ціна забору-Київ

ЯК ВИБРАТИ ДИЗАЙН ЗАБОРУ: КРАЩІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ЗАШИВАННЯ СЕКЦІЙ

Для огородження можуть використовуватися дерев'яні дошки, цегла та камінь (натуральний та штучний), бетон та нарешті метал. Останній вважається найбільш актуальним, оскільки він добре піддається обробці та дуже довговічний. Органічно виглядають також комбінації матеріалів чи оформлення, що імітує поєднання.

Традиційним рішенням є дерев'яні конструкції, оскільки вони доступні та мають невисоку вартість. Моделі з натурального матеріалу представлені у різноманітті варіантів. Як основну сировину застосовують хвойну та листяну деревину. У приклад можна навести конструкції-тини, які виготовляють із очищених або натуральних прутів. Вони зазвичай застосовуються для зонування ділянки та гармонійно виглядають на сільських ділянках. Такі рішення не характеризуються високою міцністю, тому потребують регулярної реставрації. Іншим актуальним варіантом є штакетник: планки з деревини фіксуються на поперечинах, розташованих горизонтально. Відстань між ними може бути різною. Ще один хороший спосіб захистити ділянку – використовувати брус чи колоди. Діаметр окремих елементів має відповідати масивності будівлі. Найпростіший і найкрасивіший паркан може виконуватися з дощок. Природна фактура деревини дозволить зберегти відмову від лакофарбових складів. Їх краще замінити на лак чи просочення.

Іншими популярними варіантами вважають цеглу та камінь, що характеризуються тривалим експлуатаційним ресурсом, надійністю та стійкістю. Вони обов'язково зводяться на якісний фундамент. Використовуватися для виготовлення можуть граніт, базальт та порфір. Такі конструкції мають прості форми та ідеально виглядають на ділянках із класичною архітектурою. Більш того, тріщини та різноманітні дефекти поверхні, які можуть виникати в процесі експлуатації, створюють візуальний ефект зістарених виробів. Кам'яні моделі гармонійно виглядають із вічнозеленою рослинністю та квітами. Природний матеріал може замінюватись синтетичним для економії коштів. Оригінально виглядають і габіони: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/zabory-ograzhdeniia-sektsii-gabiony/ є сітчастою основою, заповненою гравієм, галькою та іншими сипучими елементами. Цегляні системи є оптимальними для огородження котеджних будівель. Для декорування можуть використовуватися арки, вежі, металеві грати, кування.

Альтернативою можуть стати бетонні системи,що виготовлені з секцій, мають різні форми і параметри. Вони кріпляться в пазах стовпів і мають будь-яку фактуру: фігурну, гладку, мат, шорстку, глянець. Простішим рішенням будуть бетонні блоки, що імітують деревну текстуру або мають фантазійний малюнок. Їх можна доповнити декором: кришками, стовпчиками.

Найбільш довговічний матеріал – метал, пофарбований спеціальним складом, стійким до руйнування під впливом вологи. Такі конструкції можуть виконуватися з будь-якими складностями дизайнами. Метал податливий і здатний набувати різних форм.

suchasnI parkani dlya zamIskogo budinku suchasnI vorota ta ogorozhI

krasivI parkani foto virobnitstvo parkanIv zI stalI

виробництво парканів зі сталі сучасні паркани для заміського будинку сучасні ворота та огорожі

ВИБИРАЄМО АКТУАЛЬНИЙ ВАРІАНТ ЗАПОВНЕННЯ ОГОРОЖІ: ФОТО ПАРКАНІВ ДЛЯ ПРИВАТНИХ БУДИНКІВ

Виконати зашивку секцій пропонується, наприклад, із профільних труб, скріплених між собою за допомогою зварювання. Це найбільш просте рішення, що відмінно поєднується з кам'яним або цегляним облицюванням житлової будівлі. Забір із профільної труби виконується з різними варіантами дизайну, що формується за рахунок відрізків металу. Це зазвичай прозорі конструкції, а глуха зашивка може вийти, якщо застосовувати ще й дошки, полікарбонат чи профнастил.

Простота обслуговування та невисока вартість – це характеристики металевого штакетника із ламелей різної ширини. Такі системи можуть фарбуватися в будь-який колір з представлених каталогів і стійко переносити багато видів зовнішнього впливу. Як зашивка застосовуються і профільовані листи з імітацією фактури різних матеріалів: каменю, деревини різних порід. Актуально і використання плазмового різання, що дозволяє реалізувати навіть найскладніші задуми. Металеві листи виконуються з малюнками або перфорацією та закріплюються на несучих стовпах. Найбільш дорогий і складний варіант захисної системи – кована. Такі конструкції мають унікальний зовнішній вигляд, оскільки найчастіше виконуються за індивідуальними ескізами. Щоб зменшити вартість, можна оформити систему з профільної труби елементами кування.

Комбінація теж виглядатиме сучасно та незвично. Наприклад, цегла та метал, де перший матеріал використовується для фундаменту/несучих компонентів, а другий – для заповнення. Також може застосовуватись камінь. Ще один привабливий варіант – цегла та дерево. Використовуються й інші поєднання, головне, щоб вони мали гармонійну фактуру та колір.

сучасні ворота та огорожі дизайн заборів 2020 як замовити паркани для дому

stalevI ogorozhI-KiYiv vidi zaborIv dlya domu metalevI ogorozhI-DnIpro tsIna zaboru-KiYiv

ЯКЕ ОФОРМЛЕННЯ ВИБРАТИ ДЛЯ СУЧАСНОЇ ОГОРОЖІ: РАНЧО, ЖАЛЮЗІ ТА З ІНШИХ ВАРІАНТІВ ДИЗАЙНУ

Дизайнерське рішення парканної системи має важливе значення у сприйнятті приватної ділянки в цілому. Саме тому окремі елементи повинні гармонійно поєднуватись між собою. Для більшості об'єктів у класичному та сучасному стилях актуальним варіантом оформлення стануть секції ранчо та жалюзі. Перші є горизонтальні металеві планки, розташовані на потрібній відстані. У верхній частині конструкції можуть використовуватись перехрещені ламелі, характерні для стилю ранчо. Рекомендується не перевищувати відстань між окремими елементами більше 50 мм, а мінімальну – до 20 мм. У другому випадку з певної відстані захисна система виглядатиме глухою. Такі металеві конструкції можуть виконуватися від 300 до 3000 мм заввишки. Оптимальним показником вважається 1800–2000 мм. Ламелі можуть комбінуватися: або різні кольори, або частина планок імітує натуральну деревину.

Також часто зустрічається заповнення типу жалюзі – горизонтальні металеві профілі, розташовані під кутом. Це європейський дизайн огорож, який тільки зараз набуває широкого поширення в країнах колишнього СНД і, зокрема, в Україні. Такі системи є відмінною альтернативною глухим моделям, оскільки вони виглядають суцільні, але при цьому крізь секції може проникати світло і повітря. Відстань між елементами, і навіть кут нахилу визначає сам замовник. Рекомендується виконувати секції довжиною до 3000 мм, щоб уникнути парусності та деформації полотна.

Обидва рішення відмінно підійдуть для таких об'єктів, як будинки у відповідному стилі, дачні ділянки, котеджі, парки, літні кафе, місця масового відпочинку, дитячі майданчики, туристичні комплекси, громадські місця. Також вони можуть використовуватися як елементи для зонування та мальовничого оформлення ділянок. Все це легко реалізувати, взявши за основу представлені в каталозі рішення.

производство заборов - установка в городах - киев - харьков - днепр - одесса

select ворота - заборы - ограждения - современные ограждающие конструкции - киев

ДЕ ЗАМОВИТИ БУДІВНИЦТВО ПАРКАНІВ ПІД КЛЮЧ З ПОСЛУГОЮ МОНТАЖУ?

Багато європейських виробників займаються розробкою власних дизайнерських рішень, але при цьому надають базову модель, на основі якої можна створювати власні варіанти оформлення. Гнучкий виробничий процес також гарантує, що конструкція ідеально підійде під монтажні та експлуатаційні умови. А спеціальне багатоетапне оброблення забезпечить тривалий термін роботи.

Ми пропонуємо купити огорожі від виробника під необхідний розмір та з персоналізованим оформленням. «ВОРОТА 24 Харків» займається складанням проектів з урахуванням усіх побажань та вимог клієнтів. Надається також тривимірна візуалізація готового виробу, що дозволитьляє вчасно вносити правки. Якщо ви хочете готові секції огорожі купити найвигідніше, ми рекомендуємо здійснювати замовлення безпосередньо у виставковому салоні. У цьому випадку будь-яка продукція надається за зниженою вартістю. Виконання огорожі на замовлення дозволяє підкреслити архітектуру приватного будинку та ландшафт ділянки, а також надає об'єкту індивідуальності та автентичності. Крім того, такі захисні системи найбільш точно відповідають поставленим завданням та персональним вимогам. Пропонуються також комплексні рішення, що складаються з кількох елементів: в'їзних воріт, хвірток, механізмів безпеки та контролю. Шоу-рум компанії знаходиться на Тобольській, 42А. Також можна замовити послугу професійного монтажу. Бажаєте здійснити замовлення, отримати консультацію чи розрахувати попередню вартість? Зателефонуйте нам: +380504412175, +380676937077.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ