гаражні ворота з автоматикою - виготовлення на замовлення - київ

Будівельний ринок з кожним роком репрезентує все більше цікавих підйомних систем. Через це розгубитися і вибрати модель, яка не зовсім підходить під ваші індивідуальні вимоги, досить просто. Адже багато хто дивиться на такі параметри, як зручність та дизайн. При цьому забуваючи, що теплі ворота для гаража цінуються набагато більше. Вони є запорукою захисту автомобіля від негативних погодних умов. Проте як вибрати енергоефективну секційну систему серед такого асортименту? Найбільшу кількість позитивних відгуків отримують системи від брендів Ryterna (Литва) та Alutech (Білорусь). Це відомі компанії, які гарну репутацію здобули шляхом багаторічної праці. Обидва виробники виготовляють красиві секційні ворота з високим рівнем теплоізоляції. Вони відмінно підходять для нашої помірно-континентальної кліматичної зони та чудово справляються зі своїм завданням. Тим не менш, давайте дізнаємося, яка в'їзна конструкція краще захистить і утеплить гараж взимку.

купити автоматичні гаражні ворота - львів - харків - одеса - дніпро

ВАМ БУДЕ ЦІКОВО ДІЗНАТИСЯ

 

замовити виготовлення гаражних воріт з теплих панелей - виробництво

ВИРОБНИЦТВО ГАРАЖНИХ ВОРІТ ALUTECH (БІЛОРУСЬ): РОЗГЛЯДАЄМО ТЕХНІЧНІ ПЕРЕВАГИ ВИРОБІВ БРЕНДУ

Однією з найуспішніших колекцій бренду стала серія Prestige. Вона має безліч переваг, порівняно з аналогічними виробами від інших виробників. Її особливість – це конкурентно високий рівень теплоізоляції. За заявою компанії Ryterna, він можна порівняти з рівнем енергоефективності цегляної стіни товщиною 60 см. Такий високий показник забезпечується сендвіч-панелями 45 мм. Також в колекції Prestige застосовуються подвійні морозостійкі верхні та бічні ущільнювачі. Завдяки цьому створюється додаткова герметизація приміщення. Крім того, за рахунок повітряної камери між пелюстками забезпечується 5 найвищий клас повітропроникності відповідно до стандарту EN 12426. У цій серії застосовується ексклюзивна технологія ПУР-ПА. Вона захищає ексклюзивні ворота у гараж від вигоряння кольору та розтріскування. Саме завдяки цим якостям, секційну систему можна встановлювати в різних кліматичних зонах. Вона має підвищений захист від окиснення та утворення корозії. Модель чудово підходить для установки в опалювальних приміщеннях (гараж класичний; що примикає до будинку; приморська зона). Понад те, вона стійка до поривів вітру до 120 км/год.

Перевагою лінійки Alutech Prestige є також можливість ексклюзивного дизайну. Білоруський завод пропонує варіанти воріт для гаража, оскільки серія належить до класу преміум. Пропонується безліч дизайнерських рішень, завдяки чому виготовлена ​​конструкція може бути унікальною. У стандарті на вибір представлено понад 200 відтінків, які можна пофарбувати полотно. Бренд пропонує також нанести зображення, логотип та інше. Можлива імітація металу, натурального дерева тощо. Тип та структуру сендвіч-панелей теж можна підібрати із запропонованих варіацій.

скільки коштують гаражні ворота - польша - київ

замовити замір гаражних воріт - дніпро, київ, львів одеса

ВИБИРАЄМО ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА ПІД СТЕЛЮ RYTERNA (ЛИТВА): СУЧАСНІ ТЕПЛІ СИСТЕМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИГОТОВЛЕННЯ

Якщо ви бажаєте знайти конструкцію, здатну захистити транспорт практично за будь-яких погодних умов, оптимальним рішенням стане колекція TLB. Ця серія відрізняється покращеними енергоефективними властивостями. Модель виготовлена ​​відповідно до європейських норм. Дорогі підйомні ворота Європи TLB є представниками преміального сегмента. У цій лінійці використається сендвіч-панелі 42 мм. Вони мають наповнювач безпечний поліуретан без застосування фреону. Крім того, по всьому периметру розміщуються спеціальні ущільнювачі. Це необхідно для того, щоб забезпечити максимальну герметичність приміщення. Завдяки цьому не лише в кімнаті підтримується потрібна температура, але й з вулиці не проникають холодні потоки повітря. Більш того, нижній ущільнювач є амортизатором і нівелює нерівності підлоги, якщо такі є. Також колекція утеплених секційних конструкцій не має «містка холоду». Кріпильні елементи системи, напрямні та фурнітура оцинковані. Це дозволяє встановлювати їх у будь-якій кліматичній зоні та не боятися утворення корозії. Фактично, серія Ryterna TLB є енергоефективними та стійкими до деформації воріт для гаража.

Особливу увагу можна приділити їхньому зовнішньому вигляду. Литовський завод створив умови, за яких модель може мати практично будь-який дизайн. Таким чином, виріб гармоніюватиме з будь-яким архітектурним напрямком. Тут пропонуються кілька палітр відтінків, спеціальні кольори та ексклюзивна пропозиція (виготовлення конструкції білої). Крім цього існує можливість індивідуального виготовлення, а також виробництва в нестандартних розмірах. Дізнатися про серію більше за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/garazhnye-vorota-ryterna/

автоматика на гаражні ворота - встановлення - харків

гаражні ворота - алюмінієві вхідні двері - єдина лінія

ДОВГОВІЧНІ СУЧАСНІ ВОРОТА НА ГАРАЖ З ЄВРОПИ: ДЕ ПРИДБАТИ ЕКСКЛЮЗИВНІ ВИРОБИ ДЛЯ ПРИВАТНИХ ТЕРИТОРІЙ

У нашій торгово-виробничій мережі є широкий асортимент секційних конструкцій. В тому числі, ми є офіційними дистриб'юторами виробників Alutech і Ryterna в Україні. У нас представлена ​​дана продукція за найвигіднішими цінами. Зверніться до мережі салонів «ВОРОТА 24 Одеса», щоб отримати консультацію від професіоналів. Шоу-рум знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А. Крім того, відвідувачі салону можуть отримати персональну знижку на замовлення. Дізнатись про монтаж та індивідуальне виготовлення можна додатково. Технічна безкоштовна консультація за телефонами: +38 (050) 441-21-75 та +38 (067) 693-70-77.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ