промислові ворота складскього типу - монтаж

Європейський бренд Дорхан спеціалізується на розробці та виготовленні рухомих огороджувальних систем та повному асортименті комплектуючих. У каталозі виробника представлені автоматичні промислові ворота, ролетні конструкції, вхідні групи, контрольно-пропускне та перевантажувальне обладнання. Причому в кожній із категорій випущено кілька актуальних лінійок, розрахованих на різні завдання підприємств та побуту. Виробник Дорхан розуміє особливості промислових процесів, зокрема інтенсивність експлуатації, широкий спектр агресивного впливу на виріб, вимоги до функціональності. Тому моделі можуть бути додатково оснащені фірмовим обладнанням для підвищення ефективності, безпеки та комфорту використання.

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

 

сучасні рішення для складів і ангарів - монтаж по всій україні

якісні утеплені ворота з сендвіч-панелей для сто, ангірів, складів

ВОРОТА ДЛЯ АНГАРУ ЧЕСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА: ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

Ці системи відносяться до нестандартних та призначаються для технічних приміщень, а також споруд для зберігання та обслуговування різних класів літаків. Крім того, такі в'їзні конструкції можуть монтуватися в будь-якому габаритному отворі. Система складається з напрямних, розташованих зверху, струмопроводу, фасадних профілів з алюмінію, міцного каркасу, механізму аварійного відкривання, блоку керування, двигуна-редуктора, нижнього опорного ролика. Як зашивка полотна пропонуються панелі-«сендвічі» та полікарбонат. В'їзна конструкція оснащується ущільненнями високої міцності, стійкими до УФ-випромінювання та перепаду температур. Стулки обробляються дробоструминним способом і покриваються емаллю високої якості з текстурним глянцевим ефектом. Щоб перевести мотор-редуктор вручну, виробник встановлює спеціальну муфту. У разі аварії полотно пересувається за допомогою спеціалізованого транспортного засобу або ручної лебідки. Під час відкривання та закривання проїзду функціонують світлова та звукова сигналізації. Додатково такі конструкції можуть комплектуватися хвірткою із замком механічного типу та доводчиком, підйомною секційною моделлю з автоматикою. Ангарні рішення від Дорхан розраховані щонайменше на 10000 циклів до заміни будь-якого компонента.

обираємо дизайн складських воріт - полімерна фарба, оцинковка

ШВИДКІСНІ ВОРОТА З ПВХ: ДЛЯ ЧОГО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ТАКІ ЗАХИСНІ СИСТЕМИ?

У цій категорії товарів представлено декілька функціональних колекцій. Моделі SPEEDROLL SDI випускаються спеціально для внутрішнього застосування у промислових будівлях. Вони ефективно ізолюють та зберігають мікроклімат приміщень. Перевагами лінійки є висока швидкість роботи (до 2,5 м/сек), власний привід, а також весь спектр опціонального обладнання. Каркас може виконуватись із оцинкованої або нержавіючої сталі. Монтаж здійснюється накладним способом. У базовій комплектації представлені сталеві оцинковані короб та стійка, напрямні та вал, стулка з непрозорого армованого полівінілхлориду, блок керування, фотоелементи. Додатково можна встановити підігрів приводу та стійок, чутливу нижню кромку із сенсорами.

Ще одним варіантом є SPEEDROLL SDO для застосування на зовнішніх промислових отворах. Швидкість руху полотна становить до 2,5 м/сек. Оформлення пропонується у 7 стандартних відтінках: білий, синій, зелений, жовтий, червоний, сріблястий та оранжевий. Базова та додаткова комплектація дублює попередню серію.

Колекція SPEEDROLL SDF відмінно ізолює та зберігає мікроклімат на об'єктах різного призначення. Модель підходить для складських комплексів та приміщень із високими вимогами санітарних норм. Швидкість роботи становить 2,5 м/сек. SPEEDROLL SDC – це гарний варіант для морозильних камер та складських комплексів із низькими температурами. Це двовальна система з двома полотнами, що характеризується високоефективною теплоізоляцією. Між стулками здійснюється підігрів простору. Також термосистема є для приводу та напрямних.

Заключний варіант - швидкісні системи SPEEDFOLD SDFS/SDFB, що складаються з високим вітровим навантаженням. Вони застосовуються на торгових, складських та промислових об'єктах для збереження мікроклімату та ізоляції. У стандартному пакеті представлена ​​фірмова автоматика.

підйомні ворота з пвх - монтаж плівкових воріт - київ

формат плівкових воріт для внутрішнього уздовблення - обираємо ворота по фото

ЯКІ ЩЕ ВОРОТА НА ВИРОБНИЦТВО РОЗРОБЛЯЄ І ВИПУСКАЄ ЗАВОД DOORHAN?

Під брендом Дорхан випускається безліч захисних систем з різним типом конструкції та високою функціональністю. Наприклад, секційні ворота для підприємств ISD01 виконуються із сталевих сендвіч-панелей з торсіонним механізмом та підходять для об'єктів з високою інтенсивністю автотрафіку. Також доступні алюмінієві системи ISD01-PARKING, що встановлюються на об'єктах із високими вимогами до швидкості відкривання. Модель відкриває проїст зі швидкістю 1 м/сек. Оригінальним варіантом є серія ISD02, що повністю або частково складається з панорамних панелей з алюмінієвими профілями та торсіонним механізмом. Ще один варіант – це модель ISD03ALU для прорізів до 10000х9500 мм. Ідеальний вибір для промислового сектора, де об'єкти мають підвищені вимоги до корозійної стійкості та інтенсивності використання. Переглянути більше технічних можливостей представлено тут: https://vorota24.com.ua/ua/sektsionnye-vorota-promyshlennye/. Крім секційних систем, доступні й інші конструкційні рішення.

Так, популярністю користуються рулонні ворота у цех. До них відносяться, зокрема, спіральні моделі серії HSSD, що поєднують найкращі якості ролетів із ПВХ та секційних систем. Вони використовуються часто для перекриття зовнішніх та внутрішніх прорізів.

сучасні ворота з пвх та сендвіч-панелей від виробника Дорхан

сучасні підйомні ворота на сто, автомийку чи склад - як обрати ворота - фото

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРОТ З НАСТУПНИМ МОНТАЖОМ?

Завдяки гнучкості технічних характеристик в'їзних систем для підприємств власники об'єктів можуть адаптувати їх під власні вимоги та завдання. «ВОРОТА 24 Харків» надає кілька послуг абсолютно безкоштовно: попередні виміри, складання 3D-візуалізації та доставку готового виробу. Кожен проект індивідуальний та враховує потрібні клієнтам основні параметри, зовнішній вигляд та опції. Різні утеплені ворота для складу можуть бути придбані зі знижкою за умови оформлення замовлення у виставковому центрі. Офіс знаходиться на Тобольській, 42А. Ми готові проконсультувати вас у зручний час з будь-якого питання: +380504412175, +380676937077.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ